máj 31, 2021
13 Views
0 0

Fekete Dávid üzent egy áldozatának a börtönből: ilyen dolga van odabent az énekesnek

Written by

Lassan letelik a 30 napos letartóztatása, hamarosan döntenek a további sorsáról. A Blikk értesülése szerint Fekete semmiben nem szenved ­hiányt, a barátai még pénzt is próbálnak küldeni neki. Minden hírről értesül, sőt még arra is lehetősége van, hogy üzeneteket küldjön a károsultaknak.

– Nagyon jó dolga van odabent! Tévézhet és telefonálhat is. A híradókban mindent lát, hogy a médiában mi jelenik meg az ügyéről. Persze ami nem megy le a tévében, arról is informálják – árulta el az egyik – neve elhallgatását kérő – károsult, aki úgy tudja, Dávid üzenget is a börtönből.

– Két kapcsolattartója van, a féltestvére mellett anyukáját hívhatja fel. Úgy tudom, rajta keresztül üzent az egyik érintettnek, aki a tévében nyilatkozott. Azt kérte, bocsásson meg neki, és reméli, kint találkoznak majd. Úgy tűnik, Dávid elég bizakodó, a szabadulásban reménykedik, ráadásul a madarak is azt csiripelik, annak ellenére, hogy börtönben csücsül, egész jó kedve van – tette hozzá az informátor, aki kétli, hogy az illető beéri a bocsánatkéréssel.

(Ez is érdekelheti: Fekete Dávid felesége is feljelentette a zenészt.)

Érdekes fordulat ez ahhoz képest, amire az autókereskedéssel foglalkozó énekes rendőrségi ügye kirobbanása előtt utalt. A közösségi oldalán a gyermekeinek írt nyílt levelében úgy fogalmazott: ha nem sikerül visszakapnia a pén­zeit, amik súlyos 100 milliók, akkor lehet, hogy jó ideig nem látják majd. Talán nem is ismerik majd igazán, és ki tudja, mit hallanak róla…

Amitől tartott, úgy tűnik, bekövetkezett, azonban a jóakarói megpróbálnak mindent megtenni, hogy segítsék. Még ha ez nem is könnyű.

(A legfrissebb hírek itt)

– Sok csomagot próbálnak küldeni neki a barátai a hallgatásáért cserébe, amikben ráadásul pénz is van. Ezek azonban úgy tudom, eddig nem jutottak el hozzá, mert nem a kapcsolattartón keresztül küldték. A csomagküldésre szigorú szabályok vonatkoznak, aminek nem néztek utána, így egy kisebb summa bent ragadt most – árulta el egy másik informátor, aki jól ismeri az ügy részleteit.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/fekete-david-borton-aldozat-uzenet/e0bvyk1

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?