ápr 8, 2021
4 Views
0 0

Fehérvár: Kovácsik Ádám fél év után visszatért a pályára

Written by

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC kapusa, a térdsérülése miatt kényszerpihenőre szoruló Kovácsik Ádám féléves kihagyás után ismét a edzésbe állt.

Kovácsik Ádám ismét a pályán készülhet (Fotó: molfehervarfc.hu9

Novemberben arról számoltunk be, hogy a Fehérvár egyszeres válogatott kapusa, Kovácsik Ádám térdműtéten esett át, miután az NB III-as Gárdony elleni Magyar Kupa-mérkőzésen megsérült. 

Január elején közöltük, hogy a játékosnak még a szilvesztert is a kórházban kellett töltenie, merthogy újabb apró beavatkozásra volt szükség.

„Bakteriális fertőzés  – nyilatkozott a Nemzeti Sportnak akkor Kovácsik.    –   A novemberi műtétet követően hat hétig csak mankóval járhattam, az nagyon nehéz időszak volt, egy flakon vízért sem tudtam elbotorkálni, hiszen nem léphettem a sérült lábamra, és a mankók lefoglalták a kezemet.”

Kovácsik azt remélte, áprilisban már ismét a társaival együtt készülhet, és úgy néz ki, a vágya teljesült: a klub honlapja csütörtökön arról adott hírt, hogy a kapus ismét edzésbe állt.

„Ádám rehabilitációja a tervezett ütemben, jól halad. Az elmúlt időszakban nem lépett fel a sérüléssel kapcsolatos komplikáció. Ezen a héten már a pályán mozog, és szerencsére nem jelentkezett új panasza a terhelésre″ –  fogalmazott a csapat orvosa, dr. Kovács Tibor a molfehervarfc.hu-nak.

www.nemzetisport.hu/nb1/fehervar-kovacsik-adam-fel-ev-utan-visszatert-a-palyara-2819699

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?