nov 20, 2020
2 Views
0 0

Fegyőrnél elgurult a gyógyszer: azt akarja, hogy először a kormány adassa be magának az orosz vakcinát

Written by

Fegyőrnél elgurult a gyógyszer: azt akarja, hogy először a kormány adassa be magának az orosz vakcinát

Fekete-Győr András egy Facebook-oldalára kitett videóban osztotta meg néhány gondolatát a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban.  Szóba került az általa szélmalomharcnak titulált küzdelem, melyet a kormány vív Soros Györggyel szemben, előadta azt a tévképzetét, hogy a világon szerinte egyedülálló módon kizárólag Magyarországon loptak a beszerzett lélegeztető gépek árából és arra is felszólította a kormányt, hogy az orosz vakcinával ők oltsák be magukat elsőként. 

A Momentum elnöke videójában arról is beszél, hogy amennyiben orosz vakcinát próbálnának behozni, és ahhoz nincs uniós jóváhagyás, akkor először maguknak adassák be a kormány tagjai. Ezután áttér a halálozási adatokra, szerinte ma már többen halnak meg Magyarországon lakosságarányosan, mint a régióban, és a járvány súlyosbodása közepette Orbán Viktor szélmalomharcot vív Soros Györggyel, a migránsokkal vagy éppen az Európai Uniót zsarolja. Azt mondja, a miniszterelnöknek az a legfontosabb, hogy tovább lophassa az uniós pénzeket, és ezért hajlandó bedönteni az EU költségvetését is. Ahogy fogalmaz:

Lélegeztetőgépben világelsők vagyunk, és pofátlanságban is, mert sehol máshol nem lopott kormány lélegeztetőgépek árából és eközben pszichiáterek dolgoznak Covid-osztályokon.

Ezután elsorolta a védekezés ellentmondásait, például a nagy nézettségű focimeccsek megtartását és a korlátozások halogatását. A Momentum normális tájékoztatást kér a vakcina ügyében, például hogy csatlakozott-e a kormány a Pfizer–BioNTech uniós szerződéséhez. Ezenfelül több tesztelést szorgalmaznak, valamint azt, hogy a családjukhoz látogatók ingyen teszteltethessék magukat.

Forrás: Facebook, hvg.hu, Fotó: PestiSrácok/Horváth Péter Gyula

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;} pestisracok.hu/fekete-gyor-eloszor-a-kormany-adassa-be-maganak-az-orosz-vakcinat/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?