ápr 13, 2021
13 Views
0 0

Fásy Zsüliettet a fogyása óta csak úgy ostromolják a férfiak, ő mégis óvatos – Azt is elárulta, miért

Written by

Fásy Ádám (69) lánya eddig több mint negyven kilót adott le, ám még szeretne megszabadulni néhánytól. A változás, az életmódváltás testileg és lelkileg fontos számára. Egyre többen ostromolják, de ő óvatos az udvarlókkal.

(A legfrissebb hírek itt)

– Sajnos, nagyon felszínes világban élünk. Amióta lefogytam sokkal többen keresik a társaságomat. Ez egy picit elszomorít, mert csak külsőre változtam, a személyiségem nem. Szerintem a belbecs fontosabb, mint a külcsín. Attól, hogy valakin van súlyfelesleg, még lehet szép és értékes ember. Nemcsak az udvarlókat, a barátnői közeledést is fenntartással fogadom – magyarázta Zsüliett, aki azt is elárulta, ez milyen szerepet játszik az ismerkedésben.

Fásy Zsüliett hetente két-három alkalommal negyven percet edz ezzel a kondigéppel

Fásy Zsüliett hetente két-három alkalommal negyven percet edz ezzel a kondigéppel

– Sokat csalódtam az emberekben, ez végig kíséri az életemet. Jó páran csak érdekből tartották velem a kapcsolatot. Ezért nagyon óvatos és bizalmatlan vagyok, inkább tartom a három lépés távolságot. Kell egy kis idő, amíg feloldódom, de barátságosnak tartom magam. Hosszú idő kell, mire igazán bízni tudok valakiben, és ez párválasztás terén különösen igaz – tette hozzá.

Hiszen mint mindenki, ő is vágyik szeretetre, szerelemre. Zsüliettnek, a fogyása óta sokkal több férfi ír közösségi oldalán, bókolnak, udvarolnának neki, ám nehezen tudja eldönteni, minek szól a közeledés. Az új alakjának, az ismert családjának vagy annak a körnek, amelyben él? Ezért jobban odafigyel, ki milyen szándékkal ismerkedne vele.

Az énekes műsorvezető kemény diétát tart, valamint otthon is rendszeresen sportol. Hetente 2-3 alkalommal az ellipszis tréneren teker, általában 40 percet.

Kemény munkával sikerült megszabadulnia teltebb alakjától az énekes-műsorvezetőnek /Fotó: RAS-archívum

Kemény munkával sikerült megszabadulnia teltebb alakjától az énekes-műsorvezetőnek /Fotó: RAS-archívum

Eddig pontosan negyvenhárom kilót fogytam, ami egy igazi csoda számomra. Soha nem gondoltam volna, hogy ez sikerül. Sokáig még öt kiló leadása és utána súlyvesztés megtartása is elérhetetlennek tűnt, most pedig anyuval egy méretű ruhákat hordunk – büszkélkedett lapunknak Zsüliett.

– Szerencsére látom magamon a változást, és néha el is csodálkozom. Büszke vagyok, ez egy valóra vált álom, de szeretnék még formálódni, szálkásodni, ez a célkitűzésem. Ha közben lemegy még pár kiló, annak nagyon örülök.

Zsüliett szerencsés, ugyanis mivel lassan adta le a felesleges kilókat, így a bőre fokozatosan tudott alkalmazkodni a testi változásokhoz, ám még így sem elégedett maradéktalanul.

Hazudnék ha azt mondanám, hogy tökéletes a bőröm. Ezért is van szükségem súlyzós edzésre, mert szeretném, ha kicsit feszesebb lenne – folytatta. – Azt azért még egy picit távolinak érzem, hogy nyáron kétrészes fürdőruhát vegyek fel a strandon, de remélem, hogy idővel ez is eljön.

Csak egy falatot a tilosból!

A diétával sok finomságról, édességről kellett lemondani.

– Nem csábulok el túl gyakran, mert attól félek, ha egyszer engedek a kísértésnek, onnantól nincs megállás. Ha valamit mégis nagyon megkívánok, akkor alkalomadtán egy falatot eszem belőle, és elég nekem annyi, hogy érzem az ízét – mesélte.

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Online is kérhetünk segítséget, ha bőrporblémáink vannak (x)
Kényelmesen a szabadban: hogyan öltözzünk kiránduláshoz? (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/fasy-zsuliett-valtozas-dieta-40-kilot-fogyott-ferfiak-ostromoljak-ovatos/bfstw23

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?