máj 29, 2021
9 Views
0 0

Fásy Ádám elárulja a galambhúsos saláta titkát

Written by

Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg galambmellfilé 

20 dkg csemegeuborka 

30 dkg körte 

5 db főtt tojás

5 dkg kapribogyó 

2 tejföl 

5 dkg mustár 

5 dkg majonéz 

1 csomag petrezselyemzöld 

2 evőkanál teljes kiőrlésű liszt 

3 gerezd fokhagyma 

2 evőkanál olívaolaj 

Elkészítési mód:

Egy keverőedényben a tejfölt, a mustárt, a majonézt, a finomra vágott petrezselyemzöldet, illetve a kapribogyót összekeverem, sóval ízesítem és félrerakom. A galambmellfiléket kiklopfolom, sóval ízesítem, lisztben megforgatom, forró olajba teszem és hozzáadom a karikákra vágott fokhagymát. Mindkét oldalát pár perc alatt készre sütöm. A héjától megtisztított, keményre főzött felkarikázott tojást, a zsülienre vágott körtét, a húst és az uborkát beleforgatom a kapribogyós mártásba.

www.blikk.hu/fasy-recept-ebed-galambhus-salata/5l7bw3p

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?