okt 28, 2020
7 Views
0 0

Fantasztikus Fradi-hajrá; Interjú Szoboszlai Dominikkal

Written by


Hirdetés

A Dinamo Kijev elleni BL-csoportmeccs első félidejében kétgólos hátrányba kerülő ferencvárosiak nem adták fel, a fantasztikusan küzdő zöld-fehérek előbb Tokmac Nguen révén szépítettek, majd a hajrában a már tíz emberrel játszó ukránokkal szemben Franck Boli kiegyenlített, így az utolsó percekben már a győzelemért játszott a magyar bajnok, ám döntő gólt nem sikerült megszereznie.

Van, hogy a maximum is kevés – vonta le a tanulságot Szoboszlai Dominik az Atlético Madrid ellen elvesztett BL-csoportmeccs másnapján. A Salzburg légiósa örül az egyéni sikereinek, de ennél is fontosabbnak tartja a csapat érdekeit, s már nagyon várja a címvédő Bayern München elleni jövő heti találkozót. A fiatal középpályással Babják Bence beszélgetett.

A koronavírus-járvány alakította ki a férfi kézilabda-válogatott húsztagú keretét a jövő heti Eurokupa-mérkőzésekre, ám ami a legfontosabb, kilenc hónap után végre együtt gyakorolhat a világbajnokságra készülő nemzeti együttes. S ha már férfi kézilabda, Szűcs Ernő Péter, a Mol-Pick Szeged elnöke jogi lépéseket fontolgat, amiért az Európai Kézilabda-szövetség kötelezte a csapatot, hogy pályára lépjen Bresztben, miközben már a kezdés előtt kiderült, a fehéroroszoknál többen is elkapták a koronavírust. Nagy Péter interjúja.

Egyezség született a Formula–1-ben szereplő csapatok között, amelynek értelmében 2023-tól már a versenyzők fizetését is maximalizálják. A legjobban kereső pilóták jussa több mint a felével megcsappanhat. Zsoldos Barna írása.

Hiába az áruházi számlák, kétéves eltiltást kapott a világbajnok amerikai sprinter, Christian Coleman, emiatt nem indulhat az olimpián. Vincze Szabolcs háttéranyaga.

www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/fantasztikus-fradi-hajra-interju-szoboszlai-dominikkal-2792113

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?