ápr 12, 2021
10 Views
0 0

Fájdalom nélkül edzhet Szoboszlai; Michelisz éhes a sikerre

Written by

Polyák Balázzsal, az MTK Budapest sportigazgatójával Schön Szabolcs Dallashoz szerződése kapcsán a kék-fehérek játékospolitikájáról beszélgettünk. A 38 éves sportvezető elmondta: egyszerre kell csapatot építeniük és játékosokat nevelniük. Fontos azonban az egyensúly. A meghatározó labdarúgók elengedése nem lehet kizárólag a bevétel függvénye, egy-egy játékos távozásával a csapat nem gyengülhet meg túlságosan. Polyák elárulta, az üzleti sikeresség oldaláról megközelítve nem a magyar, hanem a fiatal játékos a legfontosabb szempont . Cikkünkben összegyűjtöttük azt is mennyit keresett 11 játékosa értékesítésével a klub.


Hirdetés

Immár fájdalom nélkül labdás és futógyakorlatokat is végezhet Szoboszlai Dominik. Májusban csatlakozhat társaihoz a sérüléséből gyógyuló középpályás, aki a következő hónapban esedékes három bajnoki valamelyikén pályára is léphet, ha minden a tervek szerint alakul.

Michelisz Norbert 11 teljes szezont töltött a túraautózás csúcskategóriájában, s 2019-ben a WTCR bajnoka lett a Hyundai-alakulat színeiben. A magyar pilóta most hosszabbított az istállóval, s ennek apropóján interjút adott a Nemzeti Sportnak. A tárgyalásokról elmondta,  inkább a teljesítményről beszélgettek sokat, s nem az anyagiakról. Nem elég ugyanis, hogy a járványhelyzet legutóbb keretek közé szorította a bajnokságot, ehhez jött mélyütésként, hogy ennyire hátul volt a Hyundai, hogy ennyire küszködött. Az is kiderült, hogy nem változik a felállás, ugyanúgy Gabriele Tarquini lesz a csapattársa, mint eddig.

Olimpiai sorozatunk legújabb beszélgetőtársa Siklósi Gergely, aki huszonhárom évesen első olimpiájára készül. A világbajnok párbajtőröző egyéniben indul Tokióban, a csapatnak ugyanis nem sikerült a kvalifikáció. Mint elmondta, fel volt készülve mindkét forgatókönyvre; arra, hogy a csapattal együtt vívhat az olimpián, és arra is, hogy egyedüli magyar induló lesz. Őszintén beszélt arról is, hogy szerinte a vívásban sosem volt és lesz igazságos az ötkarikás kvalifikáció, és azt is elárulta, hogy csonka olimpián nem szeretne részt venni.

www.nemzetisport.hu/legiosok/fajdalom-nelkul-edzhet-szoboszlai-michelisz-ehes-a-sikerre-2820521

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?