okt 14, 2020
2 Views
0 0

„Fáj a fiúnak, hogy még ennyire sem méltatta őt Roland” – Pszichológushoz fordul segítségért az x-faktoros által megvert kamasz

Written by

Az eset másfél hete történt, a rendőrség nyomoz, ám a család élete fenekestül felfordult. A fiatal fiút olyan súlyosan bántalmazta a korábbi x-faktoros, hogy eltört az állkapcsa, s bár szerencsére fizikailag gyorsan gyógyul, a lelke még mindig háborog.

(A legfrissebb hírek itt)

– Úgy tudom, a fiú kedden volt kontrollon, kiszedték a varratokat, majd azt mondták, szépen gyógyul. Már tud enni, aludni, sőt, nincs szüksége állandóan fájdalomcsillapítókra sem – árulta el a Blikknek a család egyik barátja. – Lelkileg viszont nincs jól. Nem elég, hogy Roland családja a közösségi oldalon próbálja úgy beállítani az esetet, mintha a kamasz lenne a hibás, folyton bevillannak neki a szörnyű emlékek.

Mint megírtuk, az egykori énekes egy éve alkotott párt egy hölggyel, akihez oda is költözött. Velük élt egy háztartásban a nő fia, akivel Gulyás egyik éjszaka szóváltásba keveredett. Roland szerint a fiú fejbe verte egy gitárral, mire ő ököllel válaszolt, súlyos sérüléseket okozva.

– Szegény fiú azon gondolkozik, pszichológushoz fordul, hogy feldolgozhassa a történteket. Nem csoda, hogy nehezen teszi magát túl rajta, mivel az édesanyja sem az ő pártját fogja, inkább a szerelmét védi, ami számára óriási csalódás. Úgy tudom, a fiú a nagyszüleihez költözött, náluk lakik most, és azt beszélik, a nő sem marad a lakásban – mesélte az ismerős.

A Blikk úgy tudja, Gulyás Roland azóta sem kért bocsánatot a fiútól, de a holmijait már elvitte a lakásból.

– Fáj a fiúnak, hogy még ennyire sem méltatta őt Roland – mondta a bennfentes.

Kerestük az egykori x-faktorost, aki ezúttal nem kívánt nyilatkozni, ám korábban elmondta, szerinte nem csak ő felel a történtekért.

– Sajnálom, hogy így alakult. Nem ilyen ember vagyok. Nem kértem még bocsánatot, de azt gondolom, mindannyian tehetünk arról, hogy így alakult – nyilatkozta az eset után a Blikknek Gulyás Roland, aki ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi kapitánysága kétrendbeli súlyos testi sértés bűntette miatt folytat eljárást. Ha a bíróságon bűnösnek találják, akár évekre börtönbe kerülhet.

Drog és verekedés a rovásán

Nem ez volt az egykori énekes első ügye, amikor szembekerült az igazságszolgáltatással. Gulyás Rolandról korábban egy igazoltatás során derült ki, hogy kábítószert fogyasztott, sőt, annak birtoklása miatt meg is gyanúsították. Elterelésre ment, végül nem kapott súlyosabb büntetést.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/gulyas-roland-sulyos-testi-sertes-x-faktor-bantalmazas/3dep7gn

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?