nov 21, 2020
6 Views
0 0

F1: Massa örülne egy újabb Schumachernek a Formula–1-ben

Written by

A Ferrari korábbi brazil versenyzője, Felipe Massa azt mondta, örömmel töltené el, ha egy újabb Schumacher csatlakozna pilótaként a Formula–1 mezőnyéhez.

Massa szerint Mick Schumacher megnyeri az F2-t, és csatlakozik a Haashoz (Fotó: AFP)


Hirdetés

Az olasz istállónál évekig Michael Schumacher csapattársaként szerepelt Massa az Autosport magazinnak nyilatkozva beszélt arról, hogy reményei szerint a németek hétszeres világbajnokának fia, a jelenleg a Formula–2-ben szereplő Mick ott lehet az autós gyorsasági vb elitmezőnyében.

„Mick ebben a szezonban nagyon nagy munkát végzett, és bár eleinte nem jöttek a várt eredmények, fokozatosan belelendült, egyre kiválóbban teljesített. Azt gondolom, győztesen fejezi be a Formula–2-t, és csatlakozik a Haas-csapathoz – jelentette ki a brazil expilóta. – Remélem, újabb Schumacher lesz ott a Formula–1-ben, és a család történelmet fog írni.”

Massa hozzátette, azt is szeretné, hogy egykori csapattársa lássa a fiát versenyezni a Formula–1-ben.

Michael Schumacher a pályafutása befejezését követően, 2013-ban síbalesetben koponyasérülést szenvedett, és azóta sem szerepelt a nyilvánosság előtt. Otthonában ápolják, állapotáról a családja nem ad információt.

www.nemzetisport.hu/f1/f1-massa-orulne-egy-ujabb-schumachernek-a-formula-1-ben-2796033

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?