okt 13, 2020
13 Views
0 0

Ezt mondta az utolsó szó jogán az ítélet előtt a felesége feldarabolásával vádolt darnózseli hentes

Written by

10 perce

darnózseli hentes gyilkosság kúria ítélet

A Kúria ma dönt a darnozseli gyilkosság vádlottjáról, távmeghallgatáson zajlik a tárgyalás

A Kúria ma dönt a darnozseli gyilkosság vádlottjáról, távmeghallgatáson zajlik a tárgyalás

Scherer Zsuzsa Scherer Zsuzsa

főmunkatárs

Budapest-Győr – Távmeghallgatással zajlott kora délután a “darnózseli hentesként” elhíresült férfi ítélet előtti meghallgatása. A feleségével megölésével vádolt, korábban bizonyíték hiányában, az előre kitervelt emberölés vádja alól kétszer is felmentett, és múlt héten letartóztatott férfit a győri Bv-intézetből az erre a célra elkülönített helységéből videochaten kapcsolták.

A Kúria ítészein, az ügyészen, a védőn és a bírákon kívül a tárgyalóteremben csak a vádlott, illetve az áldozat hozzátartozói tartózkodhattak. A sajtó munkatársai a covid-veszély miatt a Kúria dísztermében követhették nyomon az eseményeket.

A vád szerint 6 éve N. János megölte és feldarabolta a már közös házukból elköltözött gyógytornász feleségét. A bíróságnak azonban alaposan feladták a leckét, ugyanis a holttestet sohasem találták meg, ezért az emberölés pontos módja sem ismert. A darnózseli réten azonban megtalálták Judit belső szerveinek néhány darabját, ami édesanyja DNS-e segítségével azonosítottak. A darnózseli hentest “csak” halált okozó testi sértéssel vádolják, amiért nem jogerősen 7 év börtönbüntetést kapott.

Ez is érdekelheti:

A bíróság először azért rendelt el szünetet, mert a vádlottnak letartóztatása óta nem volt lehetősége ügyvédjével konzultálni. 2 órakor a múlt héten letartóztatott darnozseli hentes az utolsó szó jogán ártatlanságát hangsúlyozta. A felesége eltűnése óta kettő és fél évet már rács mögött töltött, már 4 éve sofőrként dolgozó férfi egyedül neveli két kamasz gyermekét.

Utolsó szó jogán azt kérte, hogy a Kúria vegye figyelembe az első fokon történő bírói döntést, vagyis a felmentését.

“Egy 24 éves lány és egy 18 éves fiú gyermekem van, velük élek. A hatóság az elmúlt években hibátlanul dolgozott, mégis azt kell mondjam, hogy nem tudok olyan tényről, eredményről, ami a bűnösségemet igazolná. Nem véletlenül, mert nem követtem el a vádban leírt bűncselekményt.” – mondta utolsó jogán N. János.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Újra a csúcson? Ezzel rukkolt elő a Huawei (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni kozmetikumot? Íme a titok! (x)
darnózseli hentes gyilkosság kúria ítélet bíróság Darnózseli utolsó szó

www.blikk.hu/aktualis/krimi/darnozseli-gyilkossag-hentes-kuria-targyalas-itelet-utolso-szo/w26e6e1

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?