márc 31, 2021
8 Views
0 0

Ezermester lett Krausz Gábor: nézze meg, mit épített! – fotó

Written by

8 perce

A séf saját kezűleg épített polcokat a kamrába

A séf saját kezűleg épített polcokat a kamrába

Budapest — Gyerekkorában menekült minden olyan feladat elől Krausz Gábor (38), amikor a ház körüli feladatokban, a barkácsolásban kellett segítenie édesapjának.

A sztárséf az elmúlt hónapokban azonban rájött, mennyire büszkévé teszi például az, ha el tud készíteni egy kamrapolcot.

(A legfrissebb hírek itt)

– Bevallom, most hiányzik az a tudás, amelyet megszerezhettem volna abból, hogy segítek az édesapámnak, de szerencsére most van lehetőségem megtanulni tőle. Egyre több dolgot csinálok meg, persze egyelőre az ő segítségével és többnyire az ő gépeivel, de azt gondolom, most már férjként és apaként meg kell tanulnom a ház körüli munkákat – árulta el Krausz Gábor, aki persze azt sem tarja egy utolsó szempontnak, hogy mennyi jó pontot tud szerezni ezzel a feleségénél, Tóth Gabinál.

A séf a közeljövőben egy grillasztalt és egyéb kerti bútorokat is szeretne készíteni a családja számára.

(Ez is érdekelheti: Krausz Gábor megmutatta, hogyan telik egy napja kisgyermekes apukaként a karanténban: borulás lett belőle -videó)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)
Krausz Gábor építés polc kamra

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/krausz-gabor-polc-epites/qcjh53q

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?