márc 31, 2021
12 Views
0 0

Ez zajlott ma a Margitszigeten: olyan tömeg volt, mint a hétvégén – fotók

Written by

Még egy egész hét sem telt el azóta, hogy a maszkviselési szabályt figyelmen kívül hagyva tömegek vonultak Budapesten a Margitszigetre március utolsó hétvégéjén. Szerencsések azok, akik ezt megtehetik, hiszen mindeközben a hazai kórházak tömve vannak covid betegekkel, a fertőzöttek és az elhunytak száma továbbra is napról napra növekszik – az elmúlt 24 órában például 302 honfitársunkat vesztettük el. Az áldozatok között pedig nagyon sok a fiatal: az elmúlt napon egy 24 éves férfi is meghalt, a negyvenes korosztályból 20-an hunytak el, többen alapbetegség nélkül.

(A legfrissebb hírek itt)

De nem csak a Margitszigeten volt tumultus a hétvégén: tömegek özönlöttek a fővárosi közterületekre is annak ellenére, hogy Müller Cecília és a járványügyi szakemberek minden nap felhívják a figyelmünket arra, hogy most különösen fontos, hogy betartsuk a szabályokat azért, hogy ne fertőződjünk meg.

Ám úgy fest, sokaknál már tényleg elfogyott a türelem, ugyanis ma délután is pontosan olyan tömeg volt a Margitszigeten, akárcsak egy pár évvel ezelőtti járványmentes tavaszi napon. Az indokolatlan csoportosulások pedig még hagyján: maszkot szinte alig vagy nem megfelelően viseltek az emberek. Már a kérdést is félve tesszük fel: ha egy egyszerű hétköznapon ez zajlik, mi lesz itt a húsvéti hosszú hétvégén?

(Kapcsolódó: Vélemény – Haláltánc magyar módra)

De beszéljenek helyettünk inkább a fotók:

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/margitsziget-tomeg-maszkviseles-hiany-fotok/54j7zbx

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?