okt 13, 2020
5 Views
0 0

Ez most nem az a Fucsovics volt, egyből kikapott a kölni ATP-tornán

Written by

14 perce

Tenisz Fucsovics Márton ATP

A francia Simon két szettben győzte le a legjobb magyar játékost. / Fotó: EPA/Jason Szenes.

A francia Simon két szettben győzte le a legjobb magyar játékost. / Fotó: EPA/Jason Szenes.

Blikk Csizmazia Zoltán

újságíró

Fucsovics Márton hatalmasat menetelt a Roland Garroson, három meccset is nyert, közte Medvegyevet is legyőzte, az 50. helyre jött fel. A párizsi torna után Kölnben, egy ATP 250-es versenyen indult, de sajnos az első körben, a világranglistán 57. helyen álló francia Giles Simontól kikapott.

Rögtön az elején látszott, hogy valami nincs rendben Marcival. Az első szervagémet 40-15-ről bukta el, majd elég könnyen elment a fogadójáték. A harmadik gémben Simonnak öt bréklabdája is volt, végül az utolsót megnyerte. Aztán egy simán elment szervajáték, majd egy semmire hozott adogatás a franciától, és 31 perc alatt 6:0-ra nyerte az első szettet. A magyar mindössze 12 labdát nyert meg a játék ebben a szakaszában.

Benne volt, hogy Fucsovics már ekkor feladja, orvosi szünetet is kért. Majd folytatta, aztán az első adogatójátékát nyerte a meccsen. Golden set (6:0, 6:0) így már biztos nem lett a vége. A második játszmában egy elvesztett adogatás után sikerült gyorsan visszabrékelni, így 3:3-mal indultak a hajrának. Ez sem sikerül megint túl jó, Simon került újra fogadó előnybe, és 5:3 után a meccsért fogadott.

Marci becsületére legyen mondva, tisztességgel végigharcolt a találkozót, nem választotta az egyszerűbb utat. Biztos, hogy sérülés is zavarta. Még három meccslabdát hárított a végén, de aztán egy óra 15 perc alatt 6:0, 6:3-as vereséget szenvedett, és kiesett.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Ezek az izgalmas alkalmazások várnak az AppGalleryben (x)
Olcsóbban és gyorsabban intézné a bevásárlást? Ezt a módszert érdemes kipróbálni (x)
Tenisz Fucsovics Márton ATP

www.blikk.hu/sport/egyeni/tenisz-koln-atp-fucsovics-marton/29dy4ls

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?