okt 16, 2020
8 Views
0 0

Ez kiveri a biztosítékot: maszturbáló szuperhőssel ért véget az év egyik legjobb sorozata

Written by

A The Boys már tavaly nyáron nagy meglepetést okozott azoknak, akik mostanra belefáradtak a Vasember vezette szuperhősös filmekbe. Eric Kripke és Seth Rogen alkotása, ahogy korábban már méltattuk, idén ismét szintet lépett. Visszatért Homelander (Antony Starr) és az Igazság Ligáját parodizáló Seven nevű gittegylet, valamint a velük szembenálló, Billy Butcher (Karl Urban) által vezetett terroristacsoport, hogy újra összecsapjanak. A szezon végig egyenletes minőséget is hozott, melynek egyik legnagyobb meglepetése egy újonc színésznő volt.

(Még több sorozatajánló itt)

Stormfront (Aya Cash) nem egy jókislány, kedveli a szado-mazót és titokban náci / Fotó: Amazon Prime

Stormfront (Aya Cash) nem egy jókislány, kedveli a szado-mazót és titokban náci / Fotó: Amazon Prime

Aya Cash, akit a nézők korábban a 2014-től 2019-ig futó Gázos páros (You’re the Worst) című szitkomban is láthattak, ezúttal latex-szerelésbe bújt és hősnek álcázva gonoszkodott. A színésznő egyértelműen kiemelkedett a szereplőgárdából, a Wonder Woman paródiájaként szolgáló Queen Maeve-vel (Dominique McElligott), Starlighttal (Erin Moriarty), és Kimikóval (Karen Fukuhara) pedig olyan csajbunyót rendeztek, hogy ha a Bosszúállók készítői látták, elszégyellték magukat. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz az Aya Cash által alakított náci főgonosz sorsa, a második szezon fináléjában csúnyán helyben hagyták a karaktert.

Az epizód komoly meglepetéssel ért véget, hiszen a The Boys meghasonlott Supermanje egy olyan jelenetben szerepelt, amiről korábban még a készítők is azt mondták, annyira durva, hogy az Amazon kivágatta az első évadból. A streaming szolgáltató a showrunnerek szerint ettől eltekintve nem nyúlt bele a produkcióba. Egy friss nyilatkozat azonban arról tanúskodik, hogy az Odaát egykori alkotójának, Eric Kripkének mégis sikerült meggyőznie a cég vezetőit.

Homelander kézbe veszi a dolgot / Fotó: Northfoto

Homelander kézbe veszi a dolgot / Fotó: Northfoto

Az új évad egyik legnagyobb meglepetése az lehetett a nézők számára, hogy az utolsó epizódba mégis bekerült Homelander sokkoló jelenete. A karakter az egyik lezáró snittben egy emeletesház tetején látható, ahogy New Yorkot nézve dühösen maszturbál és azt morogja, hogy ’bármit megtehetek, amit csak akarok’. Eric Kripke szinte bárkit képes meggyőzni, ha valamit el akar érni, jó móka volt, hogy végül megengedte az Amazon, hogy beletegyük ezt a jelenetet. Direkt úgy vettük fel az egészet, hogy ne legyen undorító, de azért egyértelmű legyen, hogy mit csinál a szuperhős. Sokan így is kiakadtak rajtaárulta el Stephan Fleet, a sorozat különleges effektekért felelős szakembere a CinemaBlend riporterének.

A The Boys hatalmas siker, a Nielsen körülbelül egy hónapja mérni kezdte a streaming szolgáltatások nézettségét is, az augusztus 31. és szeptember 6. közötti adatokat pedig most tették közzé. Ebben az időszakban a Cobra Kai volt a legnézettebb, melyet a Lucifer és a dobogó harmadik helyén a The Boys követett. Az Amazon Prime már berendelte a szuperhősös produkció 3. szezonját is, ebben kulcsszereplőként tűnik fel az Odaát egyik főhőse, a Dean Winchestert alakító Jensen Ackles is. A készítők részéről is nagy a lelkesedés, akik legalább 5 évadra terveznek a sorozattal.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Nem csak az arcukra használják a nők! Íme az intim hidratálás titkos fegyvere (x)
Miért okoz depressziót az őszi sötéteség? Ezt tehetjük ellene (x)

www.blikk.hu/streaming/the-boys-amazon-szuperhos-ajanlo-sorozat-evadzaro/f29f63y

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?