máj 29, 2021
14 Views
0 0

Exhumálják az olasz nő holttestét, akiről azt hitték, kiszivárgott házi videója miatt lett öngyilkos

Written by

Tiziana Cantone holttestét 2016-ban találták meg nagynénje házában, és a hatóságok eddig azt hitték, önkezével vetett véget életének, ezért boncolás nélkül temethették el szerettei.

(A legfrissebb hírek itt)

A nő akkor már egy éve rendszeresen szerepelt a hírekben kiszivárgott szexvideója miatt. Mint annak idején megírtuk, Tiziana „korhatáros felvételt” készített akkori párjával, majd a filmet továbbította több ismerősének, többek között a volt szerelmének is. Nem titkolt célja az volt, hogy féltékennyé tegye a exét, ám a dolog nem jól sült el. Ugyanis valaki – máig nem tisztázott, hogy ki – már másnap feltöltötte a filmet a világhálóra, amelyet igen hamar több mint egymillió ember nézett meg.

Tiziana viccek céltáblája lett, a szexvideón a kamerába mondott egyik mondata („Veszed? Szuper!”) szállóige lett, pólókra nyomtatták szerte Olaszországban. A nő összeomlott, azonnali hatállyal felmondott a munkahelyén, elköltözött Toszkánába, ám nem sikerült új életet kezdenie. Végtelennek tűnő jogi csatározásokba is bonyolódott, hogy levetesse a felvételt a videómegosztó portálokról, hatalmas perköltséget is ki kellett fizetnie.

A nyomozás indítását az indokolta, hogy két ismeretlen férfi DNS-ét is megtalálták a helyszínen.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/kiszivargott-szexvideo-ongyilkossag-gyilkossag-exhumalas-vizsgalat/kmgf9xy

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?