máj 26, 2021
12 Views
0 0

Ettől a titkos hozzávalótól lehet igazán csokis egy sütemény

Written by

Egy igazán csokis édesség titka a kávé. Már egy kevés kávépor sokat emelhet a csokoládé ízén, ugyanis a kávé hangsúlyozza a csokoládét. Úgy, mint a só az édes ételeben, itt a kávé segít megteremteni az édesség ízharmóniáját.

A lényeg, hogy nem kell nagy mennyiségű kávét használni, elegendő egy kevés, így a kész süteménynek egyáltalán nem lesz kávéíze.

Elkészítéshez használhatunk kávéport, amit a kakaóhoz keverhetünk, de főzött kávéval is működik a varázs, olyan recepteknél, amelyek igénylik folyadék hozzáadását.

A trükk működik minden csokoládés édességnél, érdemes kipróbálni akkor is, ha a recept nem javasolja!

www.blikk.hu/eletmod/gasztro/ettol-a-titkos-hozzavalotol-lehet-igazan-csokis-egy-sutemeny/szkpttd

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Vélemény, hozzászólás?