ápr 19, 2021
76 Views
0 0

Esküszik rá a floridai nő, hogy egy kis dinoszaurusz rohant át kertjén – Videó

Written by

Furcsa jelenetet rögzített egy ház biztonsági kamerája múlt a héten a floridai Palm Coaston. Az házban élő nő biztos benne, hogy egy kis dinoszaurusz futott át a kertjén.

Lehet, hogy túl sokszor láttam a Jurassic Parkot, de szerintem az akkor is egy raptor, vagy valami más kicsi dinoszaurusz

–mondja a floridai Cristina Ryan arról a jelenségről, ami háza egyik biztonsági kamerája előtt rohant el hajnali fél négy után tíz perccel.

Ryan annyira meghökkent a felvételen, hogy elküldte a Fox News helyi szerkesztőségének. A felvételen mintha tényleg egy a hátsó lábain közlekedő, gyíkszerű lény lenne látható.

Ryan azt mondja, nem tud olyan állatról, amelyik így sétálna. Madár nem lehet, hiszen látszanak a mellső lábai, a négylábú állatok viszont nem szoktak a hátsó lábaikon futni.

A hírcsatorna nézőit megosztotta a szokatlan felvétel: vannak, akik bármennyire irracionális is, hajlamosak elhinni, hogy dinoszauruszt láttak, mások szerint a lénynek egy korábbi UFO-észleléshez lehet valami köze.

Mások szerint, kell lennie ennél logikusabb magyarázatnak is. Van, aki valamilyen gyíkra, vagy más hüllőre gyanakszik, és van, aki szerint a videón egy kutya látható, csak a kamera képén dínónak tűnik.

24.hu/elet-stilus/2021/04/19/dino-dinoszaurusz-video-biztonsagi-kamera-florida/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Videó
banner

Vélemény, hozzászólás?