máj 1, 2021
11 Views
0 0

Esetleges emberrablásról kaptak tippet a zsaruk: több mint 90 emberre találtak rá, köztük többen a koronavírus tüneteit produkálták

Written by

Daryn Edwards, a Houstoni Rendőrkapitányság helyettes vezetője elmondta, hogy a rendőrség egyik napról a másikra kapott egy tippet egy esetleges emberrablásról, amely egy emeletes házhoz vezetett Houston délnyugati részén.

(A legfrissebb hírek itt)

Az otthonban tartózkodók közül körülbelül öt nő, a többi férfi. A házban tartózkodók közül a legfiatalabb 20 év körüli, a legidősebb pedig a 30 év körüli volt – mondta Edwards.

“Ez nyilvánvalóan nem olyan, amit gyakran látunk, viszont annál aggasztóbb” – mondta a rendőrkapitány, hozzátéve, hogy a jelenet “inkább embercsempészésnek és nem emberkereskedelemnek” tűnt.

Mielőtt áthelyeznék az embereket biztonságos helyre, előtte a koronavírus-járvány okozta kockázat miatt a helyi egészségügyi osztálynak meg kell vizsgálnia őket – írja a New York Times.

A belbiztonsági minisztérium nyomozói a helyszínen értékelték az embercsempészet lehetőségét. Valamint a rendőrök vittek nekik meleg ételt, mivel az otthonban tartózkodók azt mondták, hogy nem ettek ‘egy ideje’.

(Ez is érdekelheti: Elképesztő: hajléktalant fogtak el az M5-ösösön, éppen 55 szírt csempészett, akik föld alatti alagútrendszeren át érkeztek)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/houston-embercsempeszet-ember/w1tt8ky

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?