máj 28, 2021
14 Views
0 0

„És van bőr a képén” – Jakab Péter nagyon kiakadt Orbán Viktor interjúján

Written by

„És van bőr a képén” – Jakab Péter nagyon kiakadt Orbán Viktor interjúján

A miniszterelnök azt mondta, „ahogy minden bérből és fizetésből élőt, őt is megviselte a válság, merthogy ő is bérből és fizetésből él”. Jakab Péter szerint viszont a miniszterelnöknek „lövése sincs arról, mit jelentenek a bizonytalan mindennapok”.

Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában egyebek mellett arról is beszélt, hogy „ahogy minden bérből és fizetésből élőt, őt is megviselte a válság, merthogy ő is bérből és fizetésből él”. „Ő, aki soha egy percet nem dolgozott a Parlament falain kívül. Ő, aki maximum mások béréből és fizetéséből élt mindig is. Ő, aki nem miniszterelnökként fog bevonulni a történelemkönyvekbe, hanem tolvajként, aki ellopott egy országot” – reagált a miniszterelnök kijelentésére Jakab Péter, aki szerint a miniszterelnöknek „lövése sincs arról, mit jelentenek a bizonytalan mindennapok”.

„A bérből és fizetésből élőket valóban megviselte a válság. A tolvajokat nem. Orbán legszűkebb köre a válság alatt is 800 milliárddal lett gazdagabb. Nekik a jövő kiszámítható maradt: dől a lé, ahogy eddig is. Minden más meg legyen a bérből és fizetésből élők baja, ahogy eddig is” – vélekedett a miniszterelnök-jelölt Facebook-bejegyzésében.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210528-es-van-bor-a-kepen-jakab-peter-nagyon-kiakadt-orban-viktor-interjujan

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?