máj 29, 2021
12 Views
0 0

Erre nem számítottunk: új társat kapott Gál Kristóf

Written by

Erre nem számítottunk: új társat kapott Gál Kristóf

A bábszínház sztárszereplőivel, Finduszszal, Nyúl Péterrel, Gergelyfi bácsival és Gengszter nagyival indított egyedülálló sorozatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Budapest Bábszínház.

Az új sorozat 2021. május 29-én indul BÁBesetek címmel, amely szórakoztató módon bábok, színészek és rendőrök közreműködésével mutatja be a rendőrség munkáját és népszerűsíti a báb műfajt – olvasható a rendőrség honlapján.

 A rendőrségi szakemberek és a bábművészek minden epizódban felderítenek egy-egy esetet, amely a Budapest Bábszínház közkedvelt előadásainak szereplőihez kapcsolódik. A szórakoztatáson túl fontos információkat, tanulságokat csempésztek a történetek közé a fiatalabb és az idősebb korosztálynak is.

A fordulatos, izgalmas és humoros filmeket a rendőrpalotában és a Bábszínházban – 15 helyszínen – forgatták. A hat részes sorozatban együtt dolgoztak a bábművészek és a hivatásos rendőrök. Az epizódok a police.hu oldalon, a BRFK Információs Portálon, a Budapest Bábszínház Facebook oldalán, és a YouTube csatornáján kerülnek a nyilvánosság számára hozzáférhetővé. A film elkészítését a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatta.

[embedded content]

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210529-erre-nem-szamitottunk-uj-tarsat-kapott-gal-kristof

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?