ápr 29, 2021
1 Views
0 0

Erre figyeljünk a hétvégéken, ha az M3-as metróval utaznánk Budapesten

Written by

A közlemény szerint május 1-jén, valamint pünkösdvasárnapon és pünkösdhétfőn a munkanapi rend szerint Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, valamint a Lehel tér és Újpest-központ között jár a metró.

(A legfrissebb hírek itt)

Mint írták május 2-án, vasárnap csak a Lehel tér és Újpest-központ között jár a metró, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között pótlóbusszal lehet utazni. Május 8-án és 9-én, 15-én és 16-án, valamint 29-én és 30-án a metró egész nap Újpest-központ és a Lehel tér között közlekedik. A Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a korábbi hétvégéken megszokott módon, az M3-as pótlóbusszal lehet utazni – írta a BKK.

Ez is érdekelheti: Metrófelújítás: csak a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a 3-as metró a hétvégén

A pünkösdi hétvégén, május 22-én, szombaton a metró egész nap Újpest-központ és a Lehel tér között közlekedik. A Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a korábbi hétvégéken megszokott módon, az M3-as pótlóbusszal lehet utazni. Május 23-án, pünkösdvasárnapon, illetve május 24-én, pünkösdhétfőn a munkanapi rend szerint, Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, valamint a Lehel tér és Újpest-központ között jár a metró – olvasható a közleményben.

(MTI)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/metro-bkk-majus-elseje/lb07qfn

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?