máj 29, 2021
12 Views
0 0

Érdekek helyett összefogás: jobbikos támogatást kapott a DK szóvivője, Barkóczi Balázs

Written by

Az ellenzéki összefogás részeként a DK szóvivője is számíthat a Jobbik támogatására – jelentette be szombati Facebook-posztjában Jakab Péter.

A Jobbik elnöke szerint Barkóczi Balázs felkészült politikus és jó szakember, aki ugyanúgy hisz benne mint ők, hogy csak összefogással lehet legyőzni a Fidesz-rezsimet.

Budapest 12. számú választókerületében komoly győzelmi esélyekkel képes megvívni ezt a harcot – írta Jakab Péter, hozzátéve, ő biztos benne, hogy győzelme esetén Barkóczi Balázs olyan képviselő lesz, akire számíthatnak a választókerület lakói.

„Hogy közös erővel visszaadjuk az Újpesttől és a XV. kerülettől is politikai bosszúból elvett pénzeket, mert az itt élőknek is jár a jólét és a szabadság.”

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje úgy látja, az ellenzéki összefogás azt jelenti, hogy a pártérdeket felül kell, hogy írja a nemzet érdeke. Ezért a Jobbik csak ott indul el, ahol ő szolgálja legjobban a kormányváltást.

„Ott győznünk is kell. Máshol pedig mást kell győzelemre segítenünk. Erről szól az összefogás. Az én bizalmamat elnyerte, a Jobbik tehát Barkóczi Balázst támogatja az előválasztáson! Hajrá Balázs!”

– írta Jakab a posztban.

alfahir.hu/2021/05/29/jakab_peter_jobbik_barkoczi_balazs_dk_elovalasztas21_ellenzeki_elovalasztas

Komment írása

Article Categories:
alfahír
banner

Vélemény, hozzászólás?