márc 31, 2021
6 Views
0 0

"Engem ez a karantén valahogy jobban megvisel" – Nehezen bírja a bezártságot Görög Zita

Written by

Nehezen bírja otthon Görög Zita. Bár egy évvel ezelőtt is karanténba kényszerült szeretteivel a koronavírus-járvány miatt, a 41 éves modell nem tagadja, a mostani időszak valahogy sokkal jobban megviseli, a bezártság okozta feszültséget a gyermekein is észleli.

(A legfrissebb hírek itt)

– A lányom nem tud festésre járni, nem tud táncra járni, bezárult a világ körülöttük, ez azért feszültebbé teszi a gyerekeket sajnos. A fiam most felvételizett, látom rajta, hogy neki is nehéz ez a helyzet, hiába van túl rajta, azért még mindig hajtania kell, hiszen van még fél év hátra – mondta az AcNews-nak Görög Zita, aki azt mondja, számára a mindennapi teendőket sem könnyű ellátni, napi rutinja is felborult. Korábban reggelente elvitte iskolába a gyerekeit, bevásárolt, főzött, a délután pedig együtt töltötték – az, hogy az eddig rendszer felborult, őt is jobban megviselte.

– Engem ez a karantén valahogy jobban megvisel, mint a tavalyi, pedig egy évvel ezelőtt sokkal tovább voltunk bezárva, akkor élveztem, hogy együtt van a család, persze most is élvezem, nem erről van szó, de ezúttal érezhetően nehezebb, főleg mert a gyerekek feszültebbek. Az, hogy nem látjuk a végét, az nagyon nem jó – mondta Zita, aki sok munkától elesett, mely elmondása szerint meglátszik a család anyagi keretén is.

(Ez is érdekelheti: Görög Zita szerint mindenkinek máshogy alakul át a teste szülés után, ő viszont egészen mástól tart)

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/gorog-zita-bezartsag-karanten-megviseli/k0vr70y

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?