jún 11, 2021
10 Views
0 0

„Én még sosem éltem át ilyet” – Megszólalt Csonka András, aki a stúdióban volt, amikor kiürítették a LifeTV épületét

Written by

– Épp interjú közben voltunk, amikor meghallottuk a tűzriadó szirénáját. Először nem is tudtam, hogy mit hallok, mivel a következő vendég sólymokat és baglyokat hozott, azt hittem, azok zajonganak, majd bemondták, hogy azonnal hagyjuk el az épületet – mesélt a váratlan pillanatokról a Blikknek Csonka András.

(A legfrissebb hírek itt)

Én még sosem éltem át ilyet, és bár nem féltem, mivel nem volt sehol füst, így sejtettem, hogy nem áll semmi lángokban, azért a táskámat gyorsan magamhoz vettem. Mint utólag kiderült, egy másik irodában volt valami kis hiba, ezért jelzett a készülék. Amikor kint vártunk mesélték, hogy nemrég történt hasonló eset, akkor Joshi Bharat műsora közben szólalt meg a riasztó – mondta Csonka.

Akkor több órára leállt a munka és a protokoll szerint a tűzoltók is kiszálltak. Most erre nem került sor, így az adás kicsit később folytatódott.

Izgalmas kaland volt, bár kellemetlen is, hiszen élő adásban ilyen még nem történt meg velem, persze a lényeg, hogy nem történt semmi baj

– jelentette ki Csonka András.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/csonka-andras-life-tv-tuzriado/bfbc7wq

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?