máj 28, 2021
20 Views
0 0

Elvitte a TEK Tasnádi Pétert

Written by

A Magyar Nemzet arról ír, hogy az egykori maffiavezért és társait egy jászsági válófélben lévő férfi kereste fel azzal, hogy a feleségével fizettessenek bérleti díjat a férj tulajdonában lévő egyik helyiségért. Tasnádit az elfogása után Szolnokon, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. Az őrizetbe vett vállalkozót várhatóan hétvégén viszik a nyomozási bíró elé, aki a letartóztatásáról dönthet.

(A legfrissebb hírek itt)

A lapnak csütörtökön a megyei főkapitányság azt írta, hogy “a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket fogtak el Budapesten, továbbá ezzel párhuzamosan több helyszínen végeznek nyomozási cselekményeket.

Pénteken kiderült: az eljárás a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folyik. Információk szerint egy jászsági településen élő házaspár között a 2021. januári válásukat követően vagyonjogi vita alakult ki. A férj ezután felvette a kapcsolatos egy Budapesten élő személlyel, aki társaival, valamint a férjjel a nő lakcímére ment. A helyszínen rábírták a nőt, hogy a férfi kizárólagos használatában lévő egyik helyiségéért cserébe havonta készpénzt fizessen. Az üggyel kapcsolatban a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, illetve a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség munkatársai Budapesten elfogtak és előállítottak, majd csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki három személyt. A nyomozó hatóság két személy esetében az őrizetbe vételről határozott, akik vonatkozásában előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Arról, hogy Tasnádi Péter milyen szerepet töltött be az ügyben, egyelőre nincsen hivatalos tájékoztatás.

Az egykori maffiavezérrel kapcsolatban nemrég megírtuk, hogy állítja: minden hónap elején türelmetlenül várja a pénzes postást a nyugdíjával, pedig volt idő, amikor ha szórakozni támadt kedve, luxusautói egyikével elhajtatott a pesti Moulin Rouge-ba, mert az is az övé volt. Akkoriban Budán, a Rózsadomb tetején egy hatalmas fényűző villában lakott, népes személyzettel. Most pedig Pest külvárosának legforgalmasabb utcájában él, ahol szinte vágni lehet a szmogot.

– Ha befizetem a rezsit, utána nem marad ennivalóra sem. Szerencsére minden hónapban 10 ezer forint szociális segélyt kapok az önkormányzattól, amit levélben kell kérnem – nyilatkozta lapunknak Tasnádi.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/tasnadi-peter-tek-elvittek/x4nl6db

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?