ápr 16, 2021
8 Views
0 0

Elvették Fürjestől a Diákváros szervezését, Palkovics kapta meg a Fudan Egyetemmel együtt

Written by

Palkovics Lászlót nevezte ki Orbán Viktor miniszterelnök a Budapest Diákváros megvalósításáért, valamint a Fudan Egyetem részvételével alapítandó magyarországi felsőoktatási intézmény működési környezete kialakításáért felelős kormánybiztosává, szúrta ki a Telex a péntek esti Magyar Közlönyben.

A határozat kiemeli a budapesti fejlesztésekért és nemzetközi sporteseményekért felelős kormánybiztos, azaz Fürjes Balázs feladatai közül a Budapest Diákvárost.

Mostantól Palkovics koordinálja a Diákváros és a Fudan Egyetem budapesti oktatási-kutatási adminisztratív infrastruktúrájának, és kampuszának megvalósítását. Felelős a Budapest Diákváros és a Fudan Hungary Egyetemet érintő kormányzati döntések, fejlesztések előkészítését, és ellátja a külpolitikáért felelős miniszterrel és az államháztartásért felelős miniszterrel együttműködve a Fudan Hungary Egyetem működési környezete megvalósításával összefüggő nemzetközi koordinációs feladatokat. A miniszterelnök közvetlenül irányítja a munkáját, írja a lap.

24.hu/belfold/2021/04/16/palkovics-furjes-fudan-diakvaros/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?