máj 3, 2021
8 Views
0 0

Eltörte a segítségére siető mentőápoló kezét az agresszív férfi

Written by

Az indítvány szerint 2021. március 30-án 02 óra 28 perckor tett állampolgári bejelentés alapján egy vérző férfihoz érkezett a mentőautó Vértesszőlősön. A mentőápoló a férfi sebét ellátta, majd a mentőautóhoz kísérte, oda beültette, hogy további ellátás céljából beszállítsák a kórházba. Az ellátott férfi ekkor agresszívvé vált, a mentőápolót több alkalommal meglökte, amelynek következtében a mentőgépkocsi nyitott ajtaján mindketten a földre estek, és ott a férfi tovább lökdöste és dulakodott a sértettel. A mentőautó gépkocsivezetője próbálta megfékezni az agresszív férfit, aki a mentőápoló kezét megfogta,  azt addig feszítette, amíg annak kézfeje eltörött.

Az ügyészség indítványára a férfi letartóztatását a nyomozási bíró 2021. április 08-án rendelte el.

A  Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatás három hónappal történő meghosszabbítására, mert álláspontja szerint a bűnismétlés veszélye, és a bizonyítás megnehezítésének a veszélye változatlanul fenn áll.

HírTV

hirtv.hu/ahirtvhirei/eltorte-a-segitsegere-sieto-mentoapolo-kezet-az-agressziv-ferfi-2521034?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?