márc 31, 2021
12 Views
0 0

Eltörte a mentős bordáját egy drogtól őrjöngő budapesti fiatal

Written by

Vádat emelt a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség azzal a 22 éves férfival szemben, aki bedrogozva és ittasan rátámadt a segítségére siető mentősökre 2019 nyarán Budapesten. A fiatal a XVI. kerületben, a Timur utcában lett rosszul, egy fiatal pár látta, hogy a földön fekszik, ezért mentőt hívott hozzá.

A helyszínre érkezett mentőautó vezetője és mentőápolója megpróbálta felkelteni a bódult állapotban lévő erősen ittas férfit. A magához tért fiatalember  ekkor agresszívan szitkozódni kezdett, majd rájuk támadt.

A mentőautó vezetőjét pofon ütötte, majd ezután a mentőápolóra támadt, őt többször mellbe rúgta, aminek következtében az ápoló a földre esett. A férfi a földön fekvő mentőápolót tovább rugdosta. A megvert mentőápoló bordatörést, valamint testszerte zúzódásos jellegű sérüléseket szenvedett. Ezt követően, a férfi leköpte a mentők segélyhívására kiérkező rendőröket.

Az ügyészség letöltendő börtönt kért a támadóra közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, súlyos testi sértés, valamint könnyű testi sértés és becsületsértés vétsége miatt.

24.hu/belfold/2021/03/31/budapest-mentosokre-tamadt-drogos-bordatores/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?