márc 29, 2021
4 Views
0 0

Eltemették Rubint Réka édesanyját

Written by

A fitneszedző nehéz napokon van túl, anyukája a kezei között ment el, mint utólag kiderült, a koronavírus okozta szövődmény okozhatta a halálát. Zsuzsanna tavaly év végén esett át a fertőzésen, ugyan felgyógyult, de tüdőembóliát kapott. Schobert Norbert (49) szerint neje rendkívül erős, tartja magát, de a család is mellette van és támogatja. Az edző, ahogy édesapja halála után, most is a sport felé fordult, hogy enyhítsen fájdalmán.

(A legfrissebb hírek itt)

– Együtt futunk az erdőben, Réka, én és a gyerekek is. Mindannyiunk lelkének jót tesz a napfény és a levegő, és Réka is ki tudja mozogni magából ezt a terhet. Mindig jobb kedve van az edzés után, ő a nehéz pillanatokban a futócipőjébe kapaszkodik. Természetesen itt van neki a családja és a barátaink is﷯ – mondta a Blikknek az üzletember.

Kapcsolódó: Megvan az orvosi szakvélemény: elkerülhetetlen volt Rubint Réka édesanyjának tragédiája – Ez okozta Zsuzsanna halálát

Réka egy ideig még nem tér vissza online edzést tartani, türelmet kér az emberektől.

„Megnyugvást és biztonságot most a családom és a legigazibb »﷯tanácsadóm«﷯, a belső békém adja… Még egy kis időre van szükségem, hogy lelkileg megerősödjek és újra adni tudjak Nektek… Energiát, erőt, hitet, és még nagyobb szeretetet﷯” – írta néhány nappal a temetés előtt Rubint Réka.

Betöltés…

Kapcsolódó: „Mindig te vigyáztál rám, a karjaimban kellett, hogy elengedjelek” – Rubint Réka szívszorító szavakkal búcsúzik tegnap elvesztett édesanyjától

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/temetes-rubint-reka-edesanyja-schobert/syc3rm4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?