okt 14, 2020
11 Views
0 0

Élnek-halnak a nők a Drága örökösök Lalijáért – nem csoda, ezektől a képektől garantáltan eláll a lélegzete

Written by

A Bécsben élő és dolgozó színész-kaszkadőrért rajonganak a nők. Napról napra számtalan rajongói levelet és megkeresést kap. Bács Péter ennek ellenére nem egy kimondottan csajozós-típus, sőt magánélete szent és sérthetetlen, éppúgy, mint életkora.

A színész-kaszkadőr rengeteget ingázik Bécs és Budapest között. Legutóbb a Hősök terén rendezett Nemzeti Vágtán indult el, ami idén a koronavírus miatt zárt kapuk mögött került megrendezésre.

(A legfrissebb hírek itt)

Rengeteget készültem a vágtára, edzettem, diétáztam és lovagoltam. Ez utóbbi kicsit macerás volt a járvány miatt, hiszen rengeteg tesztet kellett csináltatnom, mivel Bécsből jártam haza gyakorolni

– meséli élményeit Bács Péter, aki már számos hollywoodi nagy filmben és koprodukciós filmben is dolgozott már kaszkadőrként, sőt gyermekkora óta lovagol.

Kellett egy covid teszt még Bécsben, mielőtt elindultam Budapestre, aztán kellett egyet csináltatnom Magyarországon is, ahhoz, hogy vissza tudjak menni Ausztriába. De megérte a sok fáradozást, nagyszerűen éreztem magamat! A 3 évvel ezelőtti győztesekkel kerültem egybe és pont azzal a faluval, ahol születtem.

– lelkendezik a színész.

Bács Péter egyébként a Szegedi Nemzeti Színházban kezdte pályafutását, prózai és zenés darabokban egyaránt fellépett és szerepelt a Budapesti Operettszínház nyári bemutatóiban is. Idén főszerepet játszott Weisz Fanni partnereként a Játékszínben a Szavak című darabban, illetve két évad után visszatért az RTL-en futó napi sorozatba, a Drága örökösökbe is. Ez utóbbinak rajongói is nagyon örültek, a sármos színész ugyanis hatalmas női rajongótáborral rendelkezik.

Számtalan levelet kapok, főleg hölgyektől. Sokan írtak és kérdezték, hogy mikor láthatnak már újra az RTL Klub sorozatában a Drága örökösökben, illetve az után is rengetegen érdeklődnek, hogy van-e barátnőm?!

– meséli nevetve Bács Péter.

„A magánéletemet nagyon óvom, nem szeretek beszélni róla, csakúgy, ahogyan az életkorom is örök titok marad, erről sem beszélek soha, ezek az én titkaim!” – mondja sejtelmesen a Blikk kérdésére a színész-kaszkadőr.

„Elég furcsa élet ez az ingázás két ország között, nehéz megszokni, alkalmazkodni hozzá pedig még nehezebb. Ez nyilván egy párkapcsolatot is próbára tesz, vagy megerősíti, vagy meggyengíti, de ennél többet már tényleg nem szeretnék mondani a magánéletemről.”

Péter a kaszkadőri munkák és a Nemzeti Vágta kedvéért rengeteget edzett, aminek meg is lett az eredménye, a képek önmagukért beszélnek. Ebben a borongós, esős időben igazi felüdülés végig nézni ezeket a forró képeket:

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/bacs-peter-draga-orokosok-nemzeti-vagta/wlb34pt

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?