jún 10, 2021
5 Views
0 0

Elkészült a „Punya – Egy falat kenyér” digitális képregény utolsó két fejezete

Written by

Versegi Beáta-Mária CB nagy örömmel számolt be róla, hogy elkészült a Punya – Egy falat kenyér című képregény negyedik és ötödik záró fejezete:

A negyedik fejezet a nagylelkűséget tárja elénk. Az emberi élet útvesztőin járva keressük, miként lehet az odaadó, nagylelkű szeretetet megélni. Ezen az úton a negyedik fejezet főhősével, Lolával együtt mi is találkozunk Jézussal. A vele való beszélgetésben ismerhetjük fel a szeretet felszabadító erejét.

Az ötödik fejezetben feltárul előttünk az élet legtágasabb horizontja. Ebben a fejezetben Gazsi és Kincsó életútjával fonódik szorosabban egybe Jézus élete. A jeruzsálemi események megtapasztalása után mi is eljutunk Emmauszba, ahol úgy ismerhetjük fel Jézust, ahogyan soha nem gondoltuk volna, hogy megmutatja magát.

Kívánjuk, hogy ez a falatka kenyér sokaknak lelki táplálékul szolgáljon. Várjuk ebben olvasóink és a Punya-univerzum iránt érdeklődők közreműködését.

Olvassátok, osszátok meg és támogassátok tovább azt, hogy a Punya – Egy falat kenyér a kenyérszaporítás példájára sok-sok emberhez eljusson, és az Eucharisztia ajándékának erejével a szeretet, közösségi összefogás és társadalmi hidak építését szolgája.

Így fonódjon össze az idei kongresszusi készületünk az 1938-ban megrendezett kongresszus lelkületével: minden forrásom belőled fakad, eucharisztikus Jézus, hiszen Te a szeretet köteléke vagy! („Vinculum Caritatis” – 1938-as mottó)

A képregény formájában ugyan a fiatalabb generációt szólítja meg, tartalmában ugyanakkor mindenkihez szól.

A Punya – Egy falat kenyér elérhetősége: www.punya.hu.

Magyar Kurír

magyarkurir.hu/hirek/elkeszult-punya-egy-falat-kenyer-digitalis-kepregeny-utolso-ket-fejezete2

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
magyarkurir · News
banner

Vélemény, hozzászólás?