okt 15, 2020
4 Views
0 0

Elképesztő, mivel védekezik a nagylóki kocsmában halálra fagyott férfi ügyében az egyik vádlott ügyvédje

Written by

Elképesztő, mivel védekezik a nagylóki kocsmában halálra fagyott férfi ügyében az egyik vádlott ügyvédje

Göbölös Zsoltot tavaly novemberben találták holtan egy nagylóki kocsma teraszán, miután éjszaka megkötözték a részeg férfit, kinevették, majd nem oldozták el.

Megkezdődött az előkészületi tárgyalása annak a nyolc vádlottnak, akik felelősek lehetnek a férfi haláláért. Szerdán négy vádlott jelent meg, és mindenki ragaszkodott tárgyaláshoz: az ügyészség korábban 15 évet kért rájuk, de így akár életfogytiglant is kaphatnak. A vádlottak ártatlannak vallották magukat. 

A harmadrendű vádlott ügyvédje, Surdy Miklós a Blikknek azt mondta rendkívül szakmaiatlan a vádirat, amiben előre megfontolt, különös kegyetlenséggel végrehajtott emberöléssel vádolják a résztvevőket, aminek a büntetési tétele 15 évtől életfogytig terjed.

“Senki nem akarta megölni Göbölös Zsoltot. Védencem kétgyermekes apa, Nagylókon önkormányzati képviselő, barátja és a főnöke volt az elhunytnak. Ott sem volt a férfi megkötözése idején a kocsmában, csak később érkezett, mégis december óta letartóztatásban van. Úgy vélem, Göbölös Zsolt természetes halállal halt meg, alkoholmérgezés áldozata lett. Ezért kérem új igazságügyi orvos szakértő kirendelését” – mondta az ügyvéd a lapnak. 

Az elsőrendű vádlott, H. Kornélia sem vallotta magát bűnösnek, ő adott szigetelőszalagot a többieknek, és le is fotóza a részeg, horkoló áldozatot. 

“Amikor a többiek kihívtak a teraszra, Zsolt már a hátára kötözött székkel ült és hangosan horkolt. Nevettem, mert viccesnek találtam. Pultosként az a dolgom, hogy a vendégek kedvében járjak, nevessek a vicceiken. Amikor zárás után elmentem, szóltam a többieknek, hogy engedjék el Zsoltot. Azt felelték, majd felébred és kioldozza magát” – idézte a vallomását a lap.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201015-elkepeszto-mivel-vedekezik-a-nagyloki-kocsmaban-halalra-fagyott-ferfi-ugyeben-az-egyik-vadlott-ugyvedje

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?