okt 13, 2020
4 Views
0 0

Elkapták a kiskunhalasi autótolvajt: így bukott le a tini

Written by

Autólopás történt október 11-én Kiskunhalason. Egy nyitott gépjárműbe szállt be a tettes, amelyet a kesztyűtartójában hagyott indítókulcs segítségével elindított és elvitt.

Hosszú útja nem volt, Jánoshalmánál ugyanis elfogták a rendőrök, mivel a járműben lévő GPS segítségével a tulajdonos végig követe, merre jár.

(A legfrissebb hírek itt)

A nyomozás során kiderült, hogy a 18 éves gyanúsítottnak volt már több, ehhez nagyon hasonló esete is. Alig egy héttel előtte egy kiskunhalasi cég telephelyére mászott be, majd egy gépjárműbe szállt be, amelyet szintén az otthagyott slusszkulccsal indított be, de elvinni nem tudta: több kapun keresztül is megpróbált elhajtani, de mivel azok mind zárva voltak, végül gyalog távozott.

Szeptemberben pedig magához vette az egyik autó indítókulcsait az egyik kiskunhalasi hotel recepciójáról, és a parkolóból elhajtott vele. Az autót napokkal később megtalálta tulajdonosa.

A rendőrök a jármű önkényes elvétele miatt folytatott nyomozást befejezték, és a keletkezett iratokat bíróság elé állítás javaslatával küldték meg az illetékes ügyészségre.

(police.hu)

A legfrissebb hírek egyetlen, könnyen átlátható listában, itt!

EXTRA AJÁNLÓ
Újra a csúcson? Ezzel rukkolt elő a Huawei (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni kozmetikumot? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/autolopas-kiskunhalas-tini-slusszkulcs-gps/rcsneb7

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?