máj 4, 2021
7 Views
0 0

Elgázolta, majd a kocsi alatt métereken át vonszolta saját lányát a szülinapi buli után

Written by

Sokkoló bűneset történt Ausztráliában.

Egészen megdöbbentő bűntényhez riasztották a napokban a rendőröket az ausztráliai Sydney-ben. Egy nő fényes nappal, a nyílt utcán gázolta el a saját lányát, aki az őt ért ütés után beszorult a kocsi alá. Az anyja mindezt nem vette azonnal észre, így közel 100 méteren keresztül húzta maga alatt a magatehetetlen nőt.

Az eseményekről beszámoló Mirror azt írja, előző este Dale Palmer, az elkövető 58 éves nő fiának 21. születésnapját ünnepelték. Valószínűleg ez lehetett az oka annak, hogy a nő úgy ült autóba, hogy a rendőrök később a megengedett alkoholszint háromszorosát mérték a vérében.

Az nem tisztázott, hogy miért és milyen körülmények között ütötte el a nő a 27 éves lányát, Keely-t, de a lap szerint a lány végig eszméleténél volt, míg a kocsi maga alatt húzta, valószínűleg a nő is azért fékezett le végül, mert hallotta a lánya sikolyait.

Az egyik szomszéd végig nézte az eseményeket, a sajtónak elborzadva beszélt a történtekről, mint mondta, a lány csak sírni és sikoltani tudott.

Több mint egy órába telt, mire Keely-t ki tudták szabadítani a jármű alól, ezt követően válságos állapotban szállították kórházba súlyos kar- és lábsérülésekkel. Az állapota még nem engedte, hogy kihallgassák.

Anyját az intézkedő rendőrök előállították, de óvadék fejében már szabadlábon van, a Mirror szerint szerdán kell megjelennie a bíróságon, ahol súlyos testi sértés és ittas vezetés vádjával kell szembe néznie.

24.hu/elet-stilus/2021/05/04/gazolas-ittas-vezetes-kocsi-ala-szorult/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?