máj 26, 2021
8 Views
0 0

Elfogatóparancs Marilyn Manson ellen

Written by

Elfogatóparancs Marilyn Manson ellen

Újabb ügy miatt kell felelnie a zenésznek, ezúttal azonban nem szexuális jellegű bűncselekményekkel vádolták meg.

Elfogatóparancs Marilyn Manson ellen

“Elfogatóparancs van érvényben Marilyn Manson ellen egy New Hampshire-i rendőrkapitányságon” – tette közzé Facebook-oldalán a Gilfordi Rendőrkapitányság, szúrta ki az Index.

Ezúttal azonban nem szexuális zaklatás a vád Mansonnal szemben, aki egyébként már régóta tud arról, hogy körözi a rendőrség, mégsem tett semmit annak érdekében, hogy tisztázza magát.

Az elfogató parancs szerint kétrendbeli könnyű testi sértés a vád most Brian Warner ellen. A közlemény kiemeli, a zenész és ügyvédje már egy ideje tud a körözésről, „mégsem tettek semmilyen erőfeszítést annak érdekében, hogy visszatérjen New Hampshire-be, és válaszoljon a vádakra”.

A HammerWorld magazin bejegyzése szerint egy 2019-es ügyről van szó, amikor Manson a gilfordi Bank of New Hampshire Pavilionban adott koncertet a Rob Zombie-val közös „Hell Never Dies” turné keretében. A támadásokról felvétel is készült.

“A videós egy helyi cég alvállalkozójaként rögzítette a koncertet, és közvetlenül a színpadnál tartózkodott, amikor az állítólagos támadások történtek” – közölte a rendőrség. Majd reagálva a korábbi kérdésekre hozzátették, ezúttal nem szexuális jellegű bűncselekményről van szó. A szemtanúk beszámolója arra is kitér, a videóst le is köpte az énekes, miközben rögzítette a történteket.

Pénzbírságra, mely akár 2000 dollárig is terjedhet, valamint egy éves börtönbüntetésre is számíthat Manson amennyiben a vádak igaznak bizonyulnak.

Ugyanakkor a zenésznek nem elsősorban emiatt fájhat a feje, Masont ugyanis volt barátnője, Evan Rachel Wood súlyos vádakkal illette.

“Elegem van abból, hogy féljek a megtorlásoktól és a zsarolásoktól. Azért vagyok itt, hogy leleplezzem ezt a veszélyes embert, és felhívjam a figyelmet az iparágra, ami támogatja, mielőtt még több életet tesz tönkre. Együttérzek azzal a rengeteg áldozattal, akik nem maradnak tovább csendben” – írta a Westworld színésznője.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/kulfold/20210526-elfogatoparancs-marilyn-manson-ellen

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?