ápr 28, 2021
6 Views
0 0

Életveszélyesen megkéselte a párját egy nő Budapesten, miután a férfi elveszítette a kutyáját

Written by

A vád szerint a nő azért támadt rá élettársára, mert az sétálni vitte két kutyájukat, azonban az egyik eb elszaladt, így a férfi nélküle tért haza. Emiatt a nő annyira felháborodott, hogy egy konyhakéssel támadt a férfira, és életveszélyesen megsebesítette – derült ki az ügyészség közleményéből.

(A legfrissebb hírek itt)

A vádirat szerint a vádlott nő és a sértett férfi 2015. évtől kezdődően élt élettársi kapcsolatban. A felek viszonya nem volt felhőtlen, a vádlott rendszeresen italozott, és együttélésük alatt több alkalommal is bántalmazta a férfit – derül ki az ügyészség közleményéből.

A férfi 2020. március 30-án az esti órákban a XIV. kerületi lakásukból sétálni vitte két kutyájukat. Séta közben az egyik kutya elszaladt és a férfi nem találta meg, így már csak az egyik kutyával tért vissza a közös lakásukba.

Az ekkor már ittas állapotban lévő nő veszekedni, kiabálni kezdett a férfival az elveszített kutya miatt, majd férfi szidalmazása közben, a lakás konyhájából egy konyhakést vett magához, majd azzal támadt rá a sértettre, a késsel az arca irányába szúrt. A férfi a szúrást elhárította, ezért az arcán emiatt csak egy felületes, metszett sérülés keletkezett.

A férfi tartott attól, hogy az élettársa nem hagy fel az agresszív, támadó magatartásával, ezért megpróbálta elhagyni a lakást és el is indult a lakás kulcsra zárt bejárati ajtaja felé. Az előszobában érte őt utol a nő, aki a kezében tartott késsel mellkason szúrta a sértettet. A szúrás miatt fellépő erős vérzés miatt végül a nő hívta ki a mentőket.

A bántalmazás következtében a férfi által elszenvedett mellkasi sérülés életveszélyes volt, a szakszerű és időszerű orvosi beavatkozás elmaradása, vagy jelentős késedelme esetén feltétlenül a férfi halálát okozta volna.

A Fővárosi Főügyészség – a jelenleg is letartóztatásban lévő – nővel szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a bíróságon. A főügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje őt végrehajtandó börtönbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

www.blikk.hu/aktualis/krimi/megkeselte-a-pasijat-egy-no-mert-az-a-kutyaja-nelkul-tert-haza/5lrhtjg

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?