nov 22, 2020
9 Views
0 0

Elek Gábor és öt Fradi-játékos nem kezdheti meg időben az Eb-felkészülést

Written by

November 23-án estétől együtt készül a dániai Európa-bajnokságra a magyar női válogatott, amelynek keretébe 20 játékost hívott be a két szövetségi kapitány, Danyi Gábor és Elek Gábor.

A szövetség hivatalos honlapja szerint a felkészülést csökkentett létszámban kénytelen elkezdeni az együttes,

miután a Ferencváros szombati, ljubljanai Bajnokok Ligája-mérkőzését követően a szlovének egyik játékosa pozitív koronavírustesztet produkált.

Így az FTC kézilabdázói közül a koronavíruson már átesett játékosok ott lehetnek hétfőn a válogatottnál, a többi ferencvárosi kerettagnak és Elek Gábornak – bár az elmúlt időszakban is folyamatos tesztelés alatt álltak – azonban újabb teszteléseken kell átesniük, és azok eredményéig a következő napokban elővigyázatosságból még nem csatlakoznak a nemzeti csapathoz.

A magyar válogatott a tervek szerint november 28-án és 29-én a svédországi Trollhättanban két felkészülési mérkőzésen lépne pályára a házigazdák ellen, majd ezt követően utazna Dániába, ahol a C-csoportban sorrendben Horvátország, Szerbia és a világbajnok Hollandia ellen léphet pályára – már ha egyáltalán megrendezik az Eb-t.

Kiemelt fotó: MTI/Illyés Tibor

24.hu/sport/2020/11/22/koronavirus-magyar-noi-kezilabda-valogatott-elek-gabor/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?