jún 4, 2021
10 Views
0 0

Eldőlt: már nem Rebrov a Ferencváros vezetőedzője

Written by

A szerződése felbontásáról szóló tényt maga az ukrán közölte a Nemzeti Sporttal.

„Aláírtuk a szerződés felbontásáról szóló dokumentumokat. Továbbra is értetlenül állok a dolgok előtt, rendkívül szomorú vagyok a történetek miatt. Remekül éreztem magam a Ferencvárosnál, szép sikereket értünk el”

(A legfrissebb hírek itt)

Ahogy a Blikk is megírta, az osztrákok már kész tényként kezelik Peter Stöger érkezését, akit ezek után rövidesen bejelenthet a klub.

Rebrov 2018 nyarán, Thomas Dollt követte a Ferencváros kispadján. A statisztikák alapján ez idő alatt 133 meccset vezette a zöld-fehér csapatot, amellyel háromszor egymás után bajnok tudott lenni. Tavaly bejutott a BL-csoportkörbe, ahol korábbi klubja, a Dinamo Kijev ellen egy pontot szerzett. Egy évvel korábban az Európa Liga csoportkörébe jutott a csapattal. A szerződése 2022 nyaráig volt érvényes.

Nem csak a szurkolók, de a Blikk is úgy tudja, hogy Rebrov már kora tavasszal menni akart. Így aztán márciusban a budapesti lakását is felmondta. A Ferencváros vezetősége így lázas efzőkeresésbe kezdett. Több jelölt közül választhatják ki az Austria Wientől távozó Peter Stögert, akit nem túl nagy szeretettel üdvözöltek a Fradi-szurkolók.

www.blikk.hu/sport/magyar-foci/labdarugas-szerhij-rebrov-ferencvaros/b90kqt0

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?