ápr 27, 2021
6 Views
0 0

Eladta lakásait Fodor Zsóka, albérletben él

Written by

A Barátok közt egykori Magdi anyusa egész életében a színészetnek és az édesanyjának élt. Élete során voltak szerelmei, mégis úgy hozta a sors, hogy nem született gyermeke. Ezért örökös híján eladta lakásait, és jelenleg Pécsett albérletben él.

(A legfrissebb hírek itt)

Két évvel ezelőtt Schmuck Andor, a fogadott fia azt mondta Zsókának, hogy ha az embernek nincsenek gyermekei, örökösei és 77 éves, akkor nem vesz lakást, hanem bérel. A pénzt beteszi a bankba, és szükség esetén van mihez nyúlni. A színésznő megfogadta Andor tanácsait. Jelenleg kétlaki életet él, viszont ezt egyáltalán nem bánja. 1962 óta arra vágyott, hogy Pécsett élhessen. A várost korábbi szerelme által ismerte meg, és rögvest beleszeretett.

“Pécsett is játszom, az Örömlányok mellett a Dévényi Ildikó színésznő barátnőm színpadra állított egy Karády Katalin életéről szóló kétszemélyes zenés darabot, amelyet a szünet után pedig a Tere-fere Magdi anyussal követ. Pesten pedig vár rám egy csomó feladat. Ha boldog akarok lenni, Pécsre utazom, Pesthez pedig a múltam és a munka köt”- fogalmazott.

A színésznő elárulta, hogy nem mer jelenleg utazást tervezni, viszont élete során rengeteget utazott és még szeretne is, de most csak az előtte álló dolgokra koncentrál- írja a Bors.

Mint arról már korábban beszámoltunk Fodor Zsóka is megkapta a koronavírus elleni vakcinát, így egy távoli cél már sokkal közelebb került a színésznő életében: Zsóka jelenleg egy kétszemélyes darabot próbál Oszvald Marikával, és mivel rengeteg párbeszédet tartalmaz, ezért Marikához költözik négy napra hogy együtt tanulják meg a szöveget.

Az ő életében ez nagy esemény, azt mondta nekem, hogy az általa eddig játszott darabok összességének a prózai része sem teszi ki azt a mennyiségű szöveget, amit most meg kell tanulnia”- mondta a lapnak a színésznő.

(Ez is érdekelheti: Különleges fotót posztolt Szulák Andrea: ritkán látni ilyet tőle)

EXTRA AJÁNLÓ
Szívhez szóló meglepetés: íme egy egyedi ajándék anyák napjára! (x)
Szépség+egészség: Biotin, a hajvitamin, aminek a csontjaink is örülnek (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/fodor-zsoka-eladta-lakasait-alberletben-el-pecsett/db69ntc

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?