ápr 4, 2021
9 Views
0 0

El sem hisszük, az Index szerint is rendben megy az oltás

Written by

El sem hisszük, az Index szerint is rendben megy az oltás

Furcsa dolog történt az Index szerkesztőségében. Az egyik munkatársuk ugyanis összefoglaló írást közölt a beoltásáról, ebben még nem volna semmi meglepő, azonban az egész publicisztika egyetlen negatív felütést sem tartalmaz. Balogh Krisztina szerint a vakcináció szervezetten működik, és egy még váratlanabb fordulattal arra is kitér, hogy egyes orvosok szerint a Szputnyik a legjobb vakcina. Nem mindennapi sorok az Indexen.

Az Index újságírója februárban jelentkezett oltásra, március harmincadikán kapott értesítést arról, hogy pénteken már meg is kapja a vakcinát. Azt azért leírta, hogy először bizalmatlan volt, mert az orosz oltóanyagra jegyezték elő, ezért utána érdeklődött, hogy megbízható-e a vakcina. És itt jön az a mondat, amiről nehéz elképzelni, hogy a “függetlenöbjektív” média hasábjain olvashatjuk, azt a választ kapta ugyanis, hogy: a Szputnyik a legjobb vakcina. A cikben ezután azt fejti ki a szerző, hogy a Honvédkórház személyzete előzékenyen fogadta, szakszerű és gyors ellátásban részesült. Mint írja várakozással együtt összesen húsz percet töltött az oltóponton, ahol tumultus sem volt.

Meglepő ilyet olvasni, de ha még az Index is elégedett, akkor itt valami tényleg jól működik. Még csak nem is fájt. Oda jutottunk, hogy az már önálló hír, ha a független, objektív sajtó bármiről leírja, hogy az rendben működik Magyarországon. Vagy csak ezt is a diktatúra bizonyítékának akarják használni.

A teljes írást itt olvashatják.

Forrás: Index; Fotó: MTI/Mohai Balázs

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;}
pestisracok.hu/el-sem-hisszuk-az-index-szerint-is-rendben-megy-az-oltas/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?