Sze 24, 2020
14 Views
0 0

El: Óriásit melóztak a fiúk, nagyon nagyot küzdöttünk – Márton Gábor

Written by

Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 3. fordulójában a Mol Fehérvár FC a francia Stade de Reims ellen lépett pályára, és gól nélküli 120 perc után tizenegyesekkel 4–1-re nyert. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a történteket.

Márton Gábor szerint nagyon nagyot küzdöttek (Fotó: Török Attila)


Hirdetés

„Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk már előzetesen is. Bármilyen formában is van jelenleg az ellenfelünk, mégiscsak egy nagyon nívós bajnokságban lépnek pályára hétről hétre. Óriásit melóztak a fiúk, nagyon nagyot küzdöttünk, helyenként jól játszottunk, helyenként voltak holtpontok, de összességében teljesen rendben volt a mérkőzés. A tizenegyespárbaj már a hidegvér kérdése volt, ezúttal mi voltunk a nyugodtabbak, Ádám védéseivel, valamint Evandro, Stopira, Hodzic és Nego találataival megnyertük a mérkőzést és továbbjutottunk a playoffkörbe. A mai győzelmünket Kovács Zoltán sportigazgatónknak is ajánljuk születésnapja alkalmából” – idézi Márton Gábort, a Mol Fehérvár FC vezetőedzőjét a molfehervarfc.hu.

„Egy igencsak robosztus ellenféllel találtuk szembe magunkat, öt hátvéddel állt fel a Mol Fehérvár FC. Nagyon sokszor védekeztek vonalban, nehéz volt megkerülni őket és még nehezebb volt helyzetbe kerülnünk. Amikor nálunk volt a labda, akkor is inkább csak kontrákból tudtuk megindítani a támadásainkat. Ellenfelünk nagyon jól zárta a tereket. A mi esetünkben leginkább a kezdeményezés hiányzott, valamint a játékunk minősége is sok kívánnivalót hagyott maga után. Gratulálok Márton Gábornak és csapatának a győzelemhez” – értékelt David Guion, a Reims vezetőedzője.

„Jó és izgalmas meccset játszottunk a Reims ellen. Egy francia első osztályú csapatot búcsúztattunk, ami nagy eredmény. Jól játszottunk és az utolsó pillanatig koncentráltak maradtunk. A tizenegyesek után óriási öröm lett rajtam úrrá, fantasztikus érzés volt, karrierem egyik legjobb estéje volt a mai. Gratulálok az egész csapatnak, mindenki odatette magát és meg is lett az eredménye ennek a hozzáállásnak” – idézi a klubhonlap Lyes Houri, a Mol Fehérvár francia középpályásának a lefújás után adott nyilatkozatát. 

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ
MOL FEHÉRVÁR FC–STADE DE REIMS (francia) 0–0 – 11-esekkel 4–1
Fehérvár, Mol Aréna Sóstó, zárt kapuk mögött. Vezette: Jug (szlovén)
MOL FEHÉRVÁR: Kovácsik – Fiola, Musliu, Stopira, Bolla – Nego, Houri, Nikolov, Hangya – Zivzivadze (Evandro, 68.), Petrjak (Hodzic, 75.). Vezetőedző: Márton Gábor
REIMS: Rajkovics – Foket, Faes, Abdelhamid, Konan – Berisha (El Bilal Touré, 79.), Munetsi, Chavalerin – Zeneli (Sierhuis, 62.), Dia, Kutesa (Donisz, 69.). Vezetőedző: David Guion
Kiállítva: Foket (115.) 

www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-oriasit-meloztak-a-fiuk-nagyon-nagyot-kuzdottunk-marton-gabor-2785791

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?