máj 30, 2021
19 Views
0 0

El akarta hagyni, ezért megbilincselte és bezárta barátnőjét

Written by

El akarta hagyni, ezért megbilincselte és bezárta barátnőjét

Fogva tartotta, rendszeresen bántalmazta és fenyegette élettársát egy férfi Tatabánya melletti otthonukban. Amikor a nő menekülni akart, megbilincselte. Az asszony végül a szomszédoktól tudott segítséget kérni. Az ATV Híradó riportja.

Állig felfegyverkezett kommandósok törtek rá a férfira, aki fogva tartotta élettársát. Hasra fektették, majd megbilincselték. Az ATV Híradó úgy tudja, hogy párja el akarta hagyni a férfit, aki, hogy ezt megakadályozza, bezárta a nőt Tatabánya melletti házukba.

„Idén áprilistól kezdődően több alkalommal bántalmazta és fenyegette élettársát a közös lakásokban a gyanú szerint többször bezárta házukba és előfordult olyan is hogy megbilincselte úgy tartotta fogva közös otthonunkban. A nő egy ismerősétől kért segítséget, aki értesítette a rendőrséget” – mondja Racsné Galambos Gréta, a Komárom-Esztergom Megyei RFK szóvivője.

A híradónknak nyilatkozó szakember szerint hosszan tartó sokkos állapot lehet a következménye, ha sokáig tartanak fogva valakit. Káplár Mátyás pszichológus arról beszélt: „Ezek az emberek akik családi erőszakot szenvednek el mindig nagyon mély állapotba kerülnek, sokszor ezért nem is tudnak önszántukból kiszakadni ebből a helyzetből.” Hozzátette, csak szakember segítségével tudnak túljutni az így átélt szorongáson, félelmen, sokkon”

A tatabányai nyomozók gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették a férfit , és kezdeményezték a bíróságon előzetes letartóztatását.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210530-el-akarta-hagyni-ezert-megbilincselte-es-bezarta-baratnojet

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?