máj 31, 2021
8 Views
0 0

"Egyszerűen nincs értelme" – Ördög Nóra nem veszi fel a támadásokat, közben a magánéletéről is mesélt

Written by

Mint azt már korábban megírtuk, Ördög Nóra új műsorban tűnik fel, amely a Totem címet kapta, és amelynek a forgatása a Bakony lélegzetelállító tájain. A műsorvezető pedig nemrég a magánéletéről beszélt.

(A legfrissebb hírek itt)

Elmondta például a műsor kapcsán, hogy vidéki lányként nagyon örül, hogy a Totem megmutatja hazánk csodálatos tájait, éppúgy mint ahogyan ő is próbálja azokat megmutatni gyermekeinek, Micinek és Vencelnek. Azt azonban bevallotta, hogy kígyók, siklók és különböző, láb nélküli élőlényektől fél.

A műsorvezető a koronavírus-járvány alatt sem unatkozott, nem vett vissza a tempóból és új dolgokat találtak ki, hogy tudják menedzselni az életüket egy családként. Az iskolák bezárása azonban nem könnyítette meg a dolgukat. „Le a kalappal minden szülő előtt, aki végigküzdötte az online tanulás időszakát” – mondta.

Mint azt már a Blikk is megírta, Ördög Nóráéknak nem volt könnyű dolguk balatonakarattyai kisboltjukkal kapcsolatban sem, ahol szomszédaik miatt már a rendőrséget és a városvezetést is be kellett vonni. Végül februárban bejelentették, hogy a kisboltnak költöznie kell. A költöztetés már folyamatban van, addig pedig egy büfékocsiban várják a vásárlókat. A költözéssel kapcsolatos negatív kommentekre viszont nem is figyel, hiszen „egyszerűen nincs értelme”.

Nóra elmondta, hogy az építkezés szépen halad, június közepén pedig meg is nyitják a Nekem a Balaton új helyszínét. Reméli, hogy a nyitás után már minden sínre kerül, „és bár dolgos lesz, mégis létrehoztak valami újat, és remélhetőleg nem hasalnak el újra”. A bolttal kapcsolatban arról is mesélt, hogy bár „nem minden párkapcsolatban szerencsés a közös vállalkozás, de náluk jól működik”. Igyekszenek összekötni a kellemest a hasznossal, és legutóbb is egy olyan randiestet szerveztek, amelynek első felében a munka is szerepet kapott.

Az Index kérdésére, miszerint hogyan szakítanak időt egymásra a férjével, Nánási Pállal, a következőt válaszolta: „Palkóval mindent megteszünk, hogy olykor kettesben is lehessünk. A kétlaki életünk is a segítségünkre van ebben: ha például a Balatonon vagyunk, el lehet szökni Diósdra, és fordítva. Nagyon tudatosan figyelünk arra, hogy a család mellett házaspárként is funkcionáljunk”.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/ordog-nora-kisbolt-tamadasok-hazassag-maganelet/vr7pl2s

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?