nov 20, 2020
10 Views
0 0

Egyre nehezebb tartani egymástól a távolságot a Normafán, annyian mennek oda kirándulni

Written by

A járványhelyzet kapcsán természetszerűleg megnőtt az igény a szabadban való kikapcsolódásra, így a Normafán is egyre több a kiránduló, írja honlapján a XII. kerületi önkormányzat.

Mint fogalmaznak, az utóbbi napok tapasztalatai azt mutatták, hogy ez komoly közlekedési és parkolási gondokat eredményez a környéken, valamint a sétányokon is egyre nehezebb tartani a szükséges távolságot.

Mindezek miatt tisztelettel kérjük a kirándulni vágyókat, hogy lehetőség szerint a Normafa helyett a budai hegyek kevésbé látogatott területeit válasszák. Az egyéni sportolást választók nemcsak a Normafán, hanem a Gesztenyés kertben és a Városmajorban is igénybe vehetik a futópályákat

– közölték.

Hozzátették, aki mégis a Normafát választja, ha teheti, vegye igénybe a közösségi közlekedés szolgáltatásait. A Normafán – ahol folyamatos a rendészeti, rendőri jelenlét – csak korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre. Nyomatékosan felhívjuk az autósok figyelmét, hogy kerüljék a tiltott helyen, zöldfelületeken, a környezetet károsító módon történő parkolást. A szabálytalanul parkolókat a Hegyvidéki Rendészet munkatársai megbüntetik.

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

24.hu/kozelet/2020/11/20/koronavirus-normafa-tavolsagtartas/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?