márc 31, 2021
8 Views
0 0

Egymást segítve vészeli át a megpróbáltatásokat Gáspár Zsolti és édesapja: "Még mindig nagyon gyengék vagyunk"

Written by

Mint azt a Blikk is megírta, majdnem az egész Gáspár családot ledöntötte a lábáról a koronavírus, Zsolti és felesége, valamint gyermekeik is megfertőződtek. A család feje, idősebb Gáspár Győző is beteg lett március elején, félt, hogy nem éli túl, kilenc napot töltött kórházban. Zsolti is kórházba került egy időre, intenzív osztályon kezelték, annyira rosszul érezte magát. Bár mindketten legyűrték a fertőzést, még gyengélkednek, de készülnek arra, hogy később megünneplik teljes felépülésüket.

(A legfrissebb hírek itt)

– Nem vagyunk még egészségügyileg stabilan, gyógyulófélben vagyunk. Ugyan a szaglásunk és ízlelésünk már visszatért, de még mindig nagyon gyengék vagyunk. A munkát most egy ember végzi helyettünk. Ő jár postára, intézi a papírokat, és eteti az állatokat. Reméljük, ő nem fog megbetegedni, mert akkor vége az egész Gáspár-családnak. Közben pedig tartjuk édesapámmal a lelket egymásban, csakúgy mint az elmúlt 45 évben. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani, hogy megmentettek minket a balassagyarmati ápolók és orvosok. Nagyon jól bántak velünk, és fantasztikus kezelést kaptunk. Hálásak vagyunk nekik – mondta az AcNewsnak Gáspár Zsolti, aki tudja, hogyan ünnepel majd az édesapjávl.

– Ha teljesen meggyógyulunk, biztos, hogy megünnepeljük apummal. Megbeszéltük, hogy megmásszuk a Kékes-tetőt. Ez a vírus komoly dolog! Vigyázzon mindenki magára! – tette hozzá a showman.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/idosebb-gaspar-gyozo-gaspar-zsolti-koronavirus-felepules/0jqwgx7

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?