máj 28, 2021
9 Views
0 0

Egykori menedzsere és barátja is feljelentette Fekete Dávidot

Written by

Egykori menedzsere és barátja is feljelentette Fekete Dávidot

Tilinger Attila 2018-ban bízta rá autóját az énekesre, a járműnek azonban nyoma veszett, és később már az énekest sem tudta elérni.

Mint már ismert, csalás és sikkasztás gyanújával letartóztatták Fekete Dávidot. Szinte naponta kerülnek elő újabb és újabb áldozatok, még egykori jó barátja és menedzsere is kénytelen volt feljelentést tenni ellene – számolt be a Bors.

„Nagyon sajnálom mindazt, ami Dáviddal történt, hiszen egy tehetséges énekesnek tartom, aki többre volt hivatott, de mindenkinek felelnie kell a tettéért” – mesélte a kapnak Tilinger Attila, akinek az autóját 2018-ban vette át megőrzésre Fekete Dávod.

„Az ominózus autó kettő másik autóm mellett nem fért el az udvarban, így a ház előtt az utcán parkolt, ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból, így a közteresek ezt nem nézték jó szemmel. 2018-ban Dávidot arra kértem, ha lehetősége van rá, vigye el az autókereskedés telepére és tárolja ott, amíg eldől, mi lesz a sorsa. Dávid nagyon rendes volt, azonnal elszállította és még fotót is küldött róla, hogy letette a telepen az autót” – árulta el Tilinger, aki ezután többé nem látta a kocsiját.

A producer azt is elmondta, hogy az énekes 2019-ben egyszer felkereste őt, hogy több millió forintot kérjen kölcsön, ám Tilinger akkor éppen egy súlyos operáció után lábadozott a kórházban, ezért azt kérte: erre később térjenek vissza, és nemet mondott. „Ettől a pillanattól kezdve többé nem reagált a hívásaimra és üzeneteimre. Azokra sem, melyekben arra kértem, hogy rendezzük a nála tárolt autóm sorsát. Fogalmam sincs, hogy mi lett az autómmal” – mondta.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210528-egykori-menedzsere-es-baratja-is-feljelentette-fekete-davidot

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?