máj 29, 2021
11 Views
0 0

Egy nő kiverte egy stewardess két fogát – videó

Written by

A kötelező maszkviselés miatt kezdődött a konfliktus.

Brutális képeket rögzített egy utas egy amerikai repülőúton.

Michelle Manner május 23-án utazott Sacramentóból San Diegóba a Southwest Airlines járatán, amikor hangoskodásre lett figyelmes. Az utas néhány sorral előrébb ült, onnan vette videóra, ahogy egy nő (az egyik üvöltöző fél) feláll és többször arcon üti a vele vitázó légiutas-kísérőt.

A felvételen látszik, hogy a stewardessnek pillanatokkal később már vérzik az arca – a légiutas-kísérőnek két foga is kiesett az ütésektől.

Az NBC információi szerint a vita a kötelező maszkviselés miatt robbant ki. A lapnak megszólalt a felvételt késztő nő, aki elmondta: rettenetes látvány volt a verekedés. Manner szerint a vitás szituációban mindkét fél hibás volt, ugyanis a stewardess is túllépte a hatáskörét, és ordibált az utassal.

Az AP szerint a balhézó turistát, a a 28 éves Vyvianna Quinonezt San Diegóban őrizetbe vették; a légitársaság kitiltotta az utast a járatairól.

Az eset nem egyedi, annyira nem, hogy egyes adatok szerint csak április 8. és május 15. között csak a Southwest Airlines járatain 477 utassal kapcsolatban merültek fel „viselkedési problémák”.

24.hu/elet-stilus/2021/05/29/verekedes-repulo-stewardess-video/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?