ápr 6, 2021
13 Views
0 0

Egy évtizedig osztották egymást, most véget ért a háború: Fluor Tomi és Dér Heni elássák a csatabárdot

Written by

Még egy hatalmas pofon is csattant anno Fluor Tomi (33) arcán, Dér Heni (34) egy nyilvános rendezvényen képelte fel a rappert, annyira ki nem állhatta egymást a két zenész. Az elmúlt évtizedben több parázs vitájuk is volt: nemrégiben Tomi a Facebookon nevezte csóró rigónak az énekesnőt, amiről az IstenEst legutóbbi adásában is megemlékeztek és jót kacagtak a fiúk. A két kolléga éveken keresztül fújt egymásra, ha úgy adódott, még élő tévéműsorban is összekaptak, ám mára a vitájuk elcsendesedett, sem az állapotos Heni, sem Fluor nem kívánja folytatni a háborúskodást.

Dér Heni és Fluor Tomi nem rajongtak egymásért, kettejük közt pofon is csattant, élő tévéadásban is összekaptak / Fotó: TV2

Dér Heni és Fluor Tomi nem rajongtak egymásért, kettejük közt pofon is csattant, élő tévéadásban is összekaptak / Fotó: TV2

– Henivel nagyon máshogy látjuk a dolgokat, ezt bizonyítja a jó néhány egymásnak feszülés, amit az elmúlt jó tíz évben bemutattunk. Egy Sugarloaf-dallal kezdődött az egész, belevettek egy celebekről szóló dalba, amit már akkor sem igazán értettem, hogy kettőnk közül miért pont én vagyok a celeb. Cserébe ő az én klipemben is feltűnt, ami után a Cometen odajött hozzám a pasijával és felpofozott a fotósok előtt. Na, az elég kellemetlen volt – emlékezett vissza a Blikknek Fluor Tomi, akinek több eset is felderengett a múltból. – Amikor az egyik tévécsatorna lejárató kampányt folytatott ellenem, ő is megszólalt, hogy a G.cigránát című dalom milyen borzasztó és hogy ilyet nem lehet. Jut eszembe, aztán behívtak minket egy másik csatorna reggeli műsorába és ott is összevesztünk. Most ő rappel és azt mondja, nincs felelőssége. Ilyen apróságokra gondolok, hogy amikor ő van benne, akkor nem para, de másra tudott fújni – magyarázta a rapper.

(A legfrissebb hírek itt)

Tomi állítja, ha ma összefutnának, már nem feszülnének egymásnak, inkább csak kedélyesen elbeszélgetne Henivel.

– Apró csipkelődések szerintem beleférnek, főleg most, hogy mindenki a Facebookon éli az életét. Az IstenEstben is csak viccelődtünk, nem volt valódi a feszültség. Ennyi év után szerintem már eláshatjuk a csatabárdot – tette hozzá Fluor, és így van ezzel a várandós énekesnő is.

Majka több frontot nyitott

Előfordul, hogy két híresség ki nem állhatja egymást, erre idehaza is könnyű példát találni. A két rapper, Majka és Dopeman például évek óta osztják egymást, de előbbi nemrégiben Czutor Zoltánnal is tengelyt akasztott, míg Dopeman Ganxsta Zolee-val is harcolt. A közelmúltban két énekesnő, Tóth Andi és Tóth Gabi is egymásnak feszültek, adok-kapokjukat csodálkozva figyelték még a rajongók is.

(Ez is érdekelheti: Csúnyán beszólt Dér Heninek Fluor Tomi)

– Imádom Tomit, már semmi bajom nincs vele – reagált Heni a neki nyújtott békejobbra.

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Itt az igazság a lézeres szőrtelenítésről (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/fluor-tomi-der-heni-elassak-csatabardot/2s3mczs

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?