máj 2, 2021
5 Views
0 0

Egy éve ilyenkor: Szicília könyörgött a turistákért, megszólalt a vírus miatt elhunyt beteghordó felesége

Written by

Ahogy minden héten, most is mutatjuk, mely cikkek érdekelték leginkább olvasóinkat tavaly ilyenkor.

Legolvasottabb cikkünk egy Bába Dorottyával készült interjú volt: a nő arról mesélt nekünk, hogy interszexuális, azaz nőként a testében található két here is.

Az is hír volt egy éve, hogy Kim Dzsongun előkerült: Észak-Korea vezetője húsz napig nem hallatott magáról, de aztán felbukkant egy műtrágyaüzem átadásán.

Nem volt alapbetegsége annak a negyvenéves tatabányai beteghordónak, aki a koronavírus első ismert egészségügyben dolgozó áldozata — ezt az elhunyt férfi felesége mondta akkor az RTL Híradónak. Az egészségügyi szakember öt hétig volt kórházban, felesége a csatornának azt mondta: az öthetes kórházi kezelése közben kapta el az MRSA nevű, súlyos kórházi fertőzést és bélfertőzést.

A szomszédos országból azt üzenték Szijjártó Péternek, hogy ne szóljon bele román belügyekbe.

A koronavírus-járvány első hullámában Szicília különböző kedvezményekkel csalogatta magához a turistákat. Fizették például a repülőjegy árának felét, minden ott töltött három éjszakából egy árát a hotelben, és elengedték a belépőjegyek árát az összes turistalátványossághoz.

24.hu/elet-stilus/2021/05/02/egy-eve-ilyenkor-szicilia-baba-dorottya-interszex-szijjarto-peter-koronavirus-kim-dzsongun/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?