máj 27, 2021
15 Views
0 0

Egy csarnoknyi ember gyalázta, majd megpróbálták leköpni az NBA-kosarast

Written by

Az ellenfél szurkolói elé félve mentem oldalbedobáshoz, mert minimum a nyál csattant a nyakamon

– nyilatkozta a nemrég visszavonult kosárlabdázó, Lóránt Péter a 24.hu-nak adott interjúban arról, milyen, amikor csapatod egyik legjobbjaként nem szimpatizálnak veled az ellenfél szurkolói.

Az NBA-ben szereplő Atlanta Hawks játékosa, Trae Young 30 pontot szerzett a New York Knicks ellen a két csapat rájátszásbeli párharcának második meccsén, de a találkozó után nem a játékáról esett a legtöbb szó, hanem arról, ahogyan a New York-i közönség gyalázta.

A két csapat első meccsén Young szerezte a mindent eldöntő kosarat, majd az ujját a szája elé téve csöndre intette a Knicks-szurkolókat, és akkor azt nyilatkozta, hogy ha a közönség utálja őt, akkor valamit jól csinál. Nos, a New York-iak a második meccsen is osztották rendesen, volt, hogy az egész csarnok zúgott a „Fuck Trae Young” rigmustól,

majd az egyik hazai szurkoló a játékos felé köpött a negyedik negyedben.

A meccset 101-92-re a New York nyerte, és ami jó hír Youngnak, hogy a következő két meccset hazai pályán játszhatja az Atlanta.

A Young-féle incidens ugyanazon a játéknapon történt, amikor a liga egyik legjobbjának, Russell Westbrooknak a fejére öntöttek egy nagy adag pattogatott kukoricát a Philadelphia elleni meccsen.

A Westbrookot leöntő drukkert azóta kitiltották a Philadelphia csarnokából.

24.hu/sport/2021/05/27/nba-rajatszas-trae-young-new-york-knicks-szurkolok-kopes/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Kosárlabda · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?